maandag 30 december 2019

Steigerhouten meubels op maat

Bezorgen of afhalen is mogelijk! Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Koop nú Meubelen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren.


Steigerhouten meubels op maat

In overleg met u maken wij de steigerhouten meubelen volledig naar uw wens. Tevens leveren wij maatwerk voor horeca gelegenheden, winkel- en projectinrichting. Wij helpen je er graag mee. Wist je dat we ook een prachtige collectie steigerhouten tuinmeubelen en industriële tafels met steigerhout hebben? Bij ons vind je steigerhouten loungesets, tuinmeubelen, kasten, banken, tafels helemaal op maat gemaakt.


Steigerhouten meubels voor ieder interieur of terras. Wij monteren alles op maat en exact naar uw wens. Mag mijn meubel ook op maat ? Niet alleen in onze shop bieden we legio mogelijkheden aan meubelen in diverse afmetingen, type afwerkingen en keuze in materialen. In onze fabriek gaan we een stap verder. Met een ontzettend leuk en fanatiek team timmeren we in Europa behoorlijk aan de weg met ons ‘typisch Hollandse steigerhout ’. Luxe steigerhouten meubels kopen?


Steigerhouten meubels op maat

Woodiez maakt jouw steigerhouten meubels op maat zoals jij wilt. Onze meubels zijn zorgvuldig afgewerkt: geen schroeven in het zicht en splintervrij geschuurd. Wij werken uitsluitend met gebruikt steigerhout.


Dit geeft de meubels meer karakter. Op maat gemaakt in eigen fabriek. Al onze meubels worden met de hand in onze eigen werkplaats gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van diverse meubels op maat. Daarom kunnen wij meer bieden dan alleen onze standaard selectie steigerhouten meubelen.


Bekijk online de mooiste lampen ! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier staat relaxen voorop. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


U krijgt direct een bevestiging. Meubels en inspiratie vind je onder Producten. Kwaliteit en afwerking staan bij ons hoog in het vaandel! Wilt u uw eigen meubel ontwerpen?


Wij maken alle steigerhouten meubels op maat. Bezoek ook de showroom in Breda voor standaard steigerhouten meubels of steigerhout op maat. Origineel, handgemaakt en precies op maat ? Wij ontwerpen en bouwen de meubels naar wens.


De meubelen die wij voor u maken zijn uniek. Wij zijn trots op de unieke designs van onze prachtig afgewerkte meubels. Alles wordt altijd dubbel geschuurd en heeft daardoor een nog betere kwaliteit en gaat langer mee. Onze steigerhouten meubels zijn eerlijk geprijsd en wij helpen u graag met een goed advies.


Steigerhouten meubels op maat

Op naar woonwarenhuis OTTO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts