maandag 16 december 2019

Steigerhout kast op maat

Steigerhout op maat gratis op maat gezaagd. Binnen werkdagen bezorgd. Bekijk het gehele assortiment kasten op maat. Of bezoek één van onze winkels.


Inbouwkast, kledingkast, schuifdeurkast, lockerkast, halkast, steigerhouten kledingkasten en diverse kasten voor in de woonkamer of keuken.

STEIGERHOUTEN KAST OP MAAT. Een steigerhouten kast op maat zorgt voor een opgeruimd huis. Mag mijn meubel ook op maat ? Niet alleen in onze shop bieden we legio mogelijkheden aan meubelen in diverse afmetingen, type afwerkingen en keuze in materialen. In onze fabriek gaan we een stap verder. Met een ontzettend leuk en fanatiek team timmeren we in Europa behoorlijk aan de weg met ons ‘typisch Hollandse steigerhout ’. Deze kast van steigerhout is ideaal voor het opbergen van kleding of andere spullen.


De houten kast kan volledig op maat gemaakt worden.

Laat je creativiteit de vrije loop, want alles is mogelijk met deze steigerhouten kasten. Naast het mooie uiterlijk biedt een steigerhouten kast ook een hoop opbergmogelijkheden. Bij VanLonden hebben we een ruim aanbod aan diverse steigerhouten kasten.


Waar je ook naar op zoek bent, bij VanLonden ben je aan het. Wij maken alle steigerhouten kasten op maat. Al onze steigerhouten kasten worden grondig geschuur zijn splinter vrij en afgewerkt met een kwaliteit coating. Eventueel kunnen we de kast ook in delen leveren.


Onze ontwerpers maken samen met jou de kast naar wens. Een variatie op een bestaand model kast. Zie je een leuk model kast maar je wilt het net iets anders dan kunnen we van de keer dit steigerhouten meubel voor je naar wens.


Met een steigerhouten kast beschikt u over een functionele eyecatcher in uw interieur. Voor een gezellige sfeer in de woonkamer kunt u een boekenkast, dressoir of tv-meubel van steigerhout gebruiken. Onze robuuste steigerhouten kasten zijn ook in andere kamers als praktische sfeerbepaler neer te zetten.


Find kasten op maat vandaag! Verfraaien van uw huis met kasten. Ruim assortiment online bestellen!


U kunt hier een keuze maken uit een aantal standaard maten in steigerhouten kasten , steigerhouten tafels, steigerhouten bedden, steigerhouten wandrekken.

Wilt u uw eigen kast ontwerpen? De vitrinekast op de foto is van steigerhout , extra goed opgeschuurd en afgewerkt met blauw antraciet. Deze kast wordt standaard gemaakt in blauw of grijs antraciet, wit, white wash of grey wash.


Uiteraard kunnen we de kast in elke maat voor je maken. Specificaties en maatwerk steigerhouten kast Royat. De kast bestaat uit een onder- en.


Met deze steigerhouten kast Sil wordt weer bewezen dat eenvoud en stijl vaak hand in hand gaan. Een statige kast die de jaren gaat trotseren en natuurlijk een kast met een zee aan ruimte. Hier tonen we een aantal modellen. Wij gaan graag met u in gesprek als u iets anders zoekt.


Hieronder vind je een reeks voorbeelden van steigerhouten boekenkasten en steigerhouten buffetkasten. In het keuzemenu bepaal jij de indeling. Ben je op zoek naar een industriële of vintage kast. Een kast die nergens te vinden is dan zit je met een kast van Budget Living wel goed.


Wij hebben vintage kasten , steigerhouten kasten , TV-meubels, dressoirs en openkasten in allerlei maten. Jouw kast maken we in heel veel maten. In bepaalde gevallen is ook maatwerk mogelijk.


HoutOpMaatGezaagd levert steigerhout , steigerhouten meubels en loungesets, kasten op maat , plaathout, beitsen en toebehoren. Plaats direct een order voor uw meubel of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts