vrijdag 17 januari 2020

Voorbeelden opritten

Of gaat u een nieuwe oprit aanleggen in uw voortuin of achtertuin? Hier kunt u prachtige voorbeelden bekijken en inspiratie opdoen. Voor het aanleggen van een nieuwe oprit kunt u allerlei stenen of tegels gebruiken, denk bijvoorbeeld aan Abbeystones of betontegels. Een combinatie met mooi siergrind is ook altijd erg populair!


Moderne oprit aanleggen met beton.

Ook met beton kan je je oprit een eigentijdse look geven. Je bekomt dan een erg sterke oprit die lang meegaat en amper onderhoud vergt. Aangezien er geen naden zijn, zal je geen last hebben van onkruidgroei op je oprit. Afhankelijk van de gekozen afwerking kan de toplaag bij regen echter snel glad worden. Immers: er zijn verschillende manieren om een nieuwe oprit vorm te geven.


Welke oprit het wordt, is afhankelijk van de gekozen stijl. Daartoe geven we verschillende inspiratie mogelijkheden. Een oprit aanleggen kan een prijzige gelegenheid zijn, maar dat hoeft niet.

Aangezien de oprit een grote invloed heeft op het uitzicht van jouw woning, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Een overzicht van de mogelijke materialen voor opritten , de bijhorende prijzen en andere interessante tips ontdek je hier. Wij gaan onze oprit in klinkers of blauwsteen leggen.


Gezien wij onze voortuin ook in hetzelfde willen leggen maar met een paar plantvakken zouden willen werken zijn we online op zoek naar een paar mooie voorbeelden. Foto’s en voorbeelden sierbestrating. Op deze pagina vindt u enkele tuinen, opritten en terrassen ter inspiratie voor uw eigen tuin, terras of oprit.


Tips voor de aanleg van uw oprit Wanneer u zelf uw oprit aanlegt, wilt u natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk mooi bij blijft liggen. Leg het zandbed op afschot, dit in verband met de afwatering. Ze zijn goed bestand tegen zware belastingen en kunnen mooi vlak en in diverse patronen worden gelegd.


Wil je een voordelige oprit die lang mee gaat? Betonklinkers zijn in diverse kleuren te verkrijgen en zijn niet duur. Het lijkt op het eerste gezicht misschien onhaalbaar, maar een oprit naar een garage kan u best combineren met een leuke groene voortuin.


Kijk mee hoe slimme Antwerpenaars dit voor elkaar hebben gekregen. Kijk op onze pagina Asfalt opritten voor diverse voorbeelden ! Onderstaande prijzen zijn dus niet geldig in combinatie met aanleg van een nieuwe oprit , neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Prijs slijtlaag op particulieren asfalt oprit.

Bent u benieuwd naar de kosten om uw oprit te bestraten? Houd er rekening mee dat er meer bij komt kijken dan alleen het plaatsen van de bedding en het neerzetten van de stenen. Het is bij een oprit van groot belang dat er sprake is van een uitstekende fundering. De prijs voor asfalteren is afhankelijk van vele factoren zoals de locatie en bereikbaarhei ondergron grootte en het verkeer over uw oprit.


Uw oprit asfalteren kan al vanaf € 1- per m². Een gemiddelde oprit kost vaak tussen de € 2- en € 3- per m². In sommige gevallen zul je iets meer of juist iets minder moeten betalen. Dit is afhankelijk van de gewenste dikte van de oprit (meestal cm) en de graafwerken die verricht moeten worden.


U kan bij ons terecht voor alle aanleg van opritten , terrassen en parkings met als specialiteit natuursteen materialen. Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts