dinsdag 21 januari 2020

Waterschaal tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Deze vijver is een aanwinst voor elke tuin , of die nu een Engels ontwerp heeft, door strakke lijnen wordt gevormd of zeer kindvriendelijk is. Waterschalen van staal en cortenstaal van de hoogste kwaliteit. Prachtig in iedere tuin of terras. In een vogelvriendelijke tuin mag water niet ontbreken.


Plaats een waterschaal en uw tuinvogels hebben altijd voldoende water beschikbaar.

Wanneer u van plan bent waterschalen aan te schaffen, wilt u natuurlijk kwaliteit in huis halen. Met een waterschaal van beton kiest u voor die kwaliteit met een lange levensduur. Waarom kiezen voor een waterschaal in de tuin van Creastone? Bekijk alles met waterschalen ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. In het gazon, naast de vijver of tussen het perkgoed: buitenbeelden maken het gezellig. Er zijn vele soorten grote en kleine beelden, van figuren tot dieren en (kunst)objecten, van steen of kunststof.

De waterschaal Ledro heeft de vorm van een blad. Op de rand geven vier vogeltjes alvast het goede voorbeeld om uit de waterschaal te gaan drinken. Water is zeer belangrijk voor uw tuinvogels en niet alleen om te drinken. Het is ook nodig om het verenkleed in goede conditie te houden. Een waterschaal mag dus niet ontbreken in uw vogelvriendelijke tuin.


In combinatie met een ledspot zijn het prachtige objecten in het donker. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Een cortenstaal waterschaal is de uitkomst wanneer u toch wil genieten van een waterornament in uw tuin , maar daar niet omslachtig werk voor hoeft uit te voeren. Met de waterbelevingen van Creastone, creëert u de perfecte combinatie van rust en levendigheid in uw tuin. Mijn naam is Bram Pape, ontwerper en eigenaar van Creastone.


Vanuit mijn passie voor water en mooie vormen, ontwerp en maak ik tijdloze waterornamenten, waterschalen en tuindecoraties die passen in elke tuin. Maar als graag een rustgeven kalmeren en natuurlijk effect wilt creëren in je tuin , dan is een waterschaal een prima oplossing. Deze porseleinen waterschaal vormt een ideale manier om vogels water in aan te bieden. Hij wordt geleverd met ophangketting, waarmee u hem eenvoudig ophangt aan een boom of ophanghaak.


Bovendien is deze mooie waterschaal voorzien van fraaie, natuurgetrouwe tekeningen van Elwin van der Kolk. Eentje ervan heb ik gewied. Ook een prachtige vijver, waterpartij of rustgevend waterornament in uw tuin ? Bent u op zoek naar mooie waterschalen voor in de tuin ?

Dan hebben wij de oplossing voor u! Met de Cortenstalen waterschalen van Het Tuinstel creëert u een rustige sfeer in uw tuin , weerspiegelt u de omgeving. Daarnaast ogen ze ook nog eens super mooi! Door zijn mooie natuurlijke kleur vormt deze waterschaal een aanwinst voor elke tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts