vrijdag 17 januari 2020

Veranda met lamellendak

Met de laagste prijs garantie via Tuinmaximaal! Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Verandaverlichting op beslist.


Het Gardano Outdoor Living lamellendak laat u de absolute buitenbeleving ervaren door middel van de nieuwe luxe design. Of de zon nu schijnt, het regent of het waait, onze hoogwaardige aluminium constructie creëert een comfortabele ruimte om te genieten van de eerste lentedag tot laat in het najaar.

Ons waterdicht lamellen dak is een fantastische en luxe aanvulling voor uw tuin en het buitenleven. Het lamellendak is electrisch bedienbaar en kunnen eventueel aangevuld worden met rondom glazen schuifwanden en of windvaste rits screens om het geheel af te kunnen sluiten voor een nog aangenamer leefklimaat buiten. De verschillen tussen een lamellendak en een veranda. Uiterlijk kunnen ze wel op elkaar gelijken, toch zijn verandas en een lamellendak op veel vlakken verschillend.


Zoals onderstaande voorbeelden duidelijk maken. Bovendien is sneeuw heel sfeervol om naar te kijken. Met een lamellendak geniet je er meer van. Je betaalt hier ongeveer 1euro meer voor.

Keuze 3: Heeft jouw lamellendak ledspots. Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond. Een lamellendak kan je laten voorzien van. Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen overkapping.


Voorzien van uniek electrisch met afstandsbediening beweegbaar aluminium lamellendak. Het lamellendak kunt u gemakkelijk electrisch open en sluiten met de bijgeleverde afstandsbediening van Somfy. De V8Levanto heeft een strak design, brede lamellen en robuuste poten, geheel van aluminium. Bij gesloten lamelen is het dak nagenoeg waterdicht.


Er zijn verschillende mogelijkheden om meer licht in een buitenverblijf te creëren. Het idee, maatwerk en de juiste producten waren bij dit project troef. Het grootste lamellendak van de twee is bijna meter hoog en dat kan al tellen, vooral als er elektrische screens aan te pas komen.


Bij een lamellendak kun je de aluminium daklamellen kantelen, waardoor uzelf de lichtinval kunt bepalen. Door de eenvoudige en perfecte werkende bediening wordt er in een handomdraai een volmaakte lichtinval gecreëerd. Op onze website van Marino zonwering vind u bij agava lamellendak meer informatie en een link naar de naar de Prijslijst van dit product.


Aluminium terrasoverkapping met beweegbaar lamellendak waarbij de lamellen verschuifbaar zijn. Leverbaar met v stormvaste screens waarmee iedere zijde tussen staanders afgesloten kan worden, waardoor de brustor B6volledige beschutting geeft tegen win regen en indien gewenst zon. Kies voor een veranda met lamellendak.

De meeste veranda ’s zijn of open of gesloten. Bij een veranda met een lamellendak heeft u de keuze uit allebei. De veranda met lamellen is echt ideaal in gebruik.


Natuurlijk zijn ze voorzien van een louvredak: het summum van buiten leven met het comfort van binnen. Onze designers zorgen voor een unieke wisselwerking met de woning. En als het eens wat minder goed weer is, dan sluiten we gewoon het lamellendak en de ramen langs de zijkant… Zo zaten we vorige zomer een keertje op het terras toen er plots een onweer losbrak. In plaats van snel naar binnen te vluchten, konden we nu rustig blijven zitten. Door te spelen met de stand van de lamellen kunt u in alle weersomstandigheden buiten zitten.


LUXLINE LAMELLENDAK OVERKAPPING: Hyper modern alumium lamellenoverkapping van topfabrikant Aluxe. Offertes snel aan te vragen en montage op maat voor het beste resultaat! Neem dan nu contact op met Marino Zonwering.


Heeft u interesse in een stijlvol lamellendak ? Terrasoverkapping met lamellendak Flexibel genieten van buiten. Een terrasoverkapping met lamellendak stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder u in alle omstandigheden comfortabel, in de schaduw en droog, kunt verblijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts