vrijdag 10 januari 2020

Teak tuintafel 240

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Meubels voor de laagste prijs. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Teak tuintafel 2- 2cm.


Teak tuintafel 240

Leverbaar uit voorraad in de volgende afmetingen: 2x 1x c. Dit recycled teak is afkomstig van oude huizen in Indonesië, welke niet meer in gebruik zijn. Gaten van oude spijkers, boorgaten, groeven, scheurtjes en oneffenheden blijven behouden. Recycled teak zal van nature uitzetten en inkrimpen, afhankelijk van het weer, waardoor op termijn aanvullende scheuren en oneffenheden kunnen ontstaan.


Onze grote collectie teak tuintafels is duurzaam en aan onze tuintafels heb je jaren plezier van. De kwaliteit teakhout die wij gebruiken voor onze tuintafels is uitsluitend A-kwaliteit. Dit houdt in dat wij het beste deel van de boom gebruiken voor onze teak tuintafels. Tropez 2heeft een robuuste uitstraling.


Teak tuintafel 240

Dat geeft de tafel een nog mooiere uitstraling. De tafel is demontabel, per poot schroeven. Taste by 4SO Derby teak-tuintafel 240. Koop en verkoop tuintafel teak 2eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De Exotan Stella teak tuintafel 2heeft een mooie en robuuste uitstraling. De poten zitten op de hoek. Daardoor kun je optimaal gebruik maken van de ruimte tussen de poten.


Teak tuintafel 240

Zowel aan de zijkant als aan het hoofd kunnen stoelen worden geplaatst. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. Met de meeste zorg stellen wij onze collectie teak tuintafels samen. Dit doen wij samen met onze fabrikanten in Indonesië. Deze fabrikanten werken met het beste teakhout om tuinmeubelen van te maken.


Dit teakhout is afkomstig van plantages. Kies uit 6producten vanaf € 250. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Ruim assortiment online bestellen!


Verder is deze tafel uitgevoerd met massieve poten en leverbaar in meerdere afmetingen. Maar de tafel kan zomer en winter gewoon buiten blijven staan. Meer info nodig over onze meubelen? Kijk op onze vernieuwde website: sourenmeubels.


Koop nu en betaal pas over dagen! De tuintafel is gemaakt van het beste teakhout, gecombineerd met aluminium van de hoogste kwaliteit. Het vierkante blad is centimeter dik en het onderstel is centimeter lang en 1centimeter breed.


De tuintafel weegt 2kilogram met een. Tuintafel Derby teak - alu poten - 2x 1cm. Het beschermt ook je onbehandelde, teakhouten tafel tegen vervuiling en voorkomt ook dat teak snel zwart wordt. De strakke, kunststof kuipstoelen zijn een lust voor het oog.


Door het fraaie design en de heerlijke zit is dit zeker een aanrader! De Oregon tuintafel kenmerkt zich door de robuuste x-poot en rustieke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts