dinsdag 14 januari 2020

Tuinontwerp voor kleine tuin

Tuinontwerp voor kleine tuin

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Van tuinhout tot sierbestrating! Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte.


Tuinontwerp voor kleine tuin

De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. Tuinontwerp voor kleine tuin nodig? Haal alles uit jouw buitenruimte met een stijlvol, luxe en toekomstproof ontwerp van Studio Siebers. Verfrissende ideeën voor jouw tuin.


De TuinTuin redactie en bloggers zijn hier voor jou! Ons gezamelijk doel is het creëren van inspirerende blogs over alle tuinonderwerpen. Hieronder de meest populaire en recente blogs.


Niets is echter minder waar! In dit artikel deel ik ideeën en inspiratie hoe je een kleine tuin kunt ontwerpen en vormgeven. Daarnaast deel ik een link waarin je alle gratis informatie kunt vinden die je nodig hebt bij een tuinontwerp voor een kleine tuin. Een tuinontwerp voor een kleine tuin voor bijvoorbeeld jouw eerste huis. Je wilt optimaal gebruik maken van de ruimte in je tuin , zorgen dat de tuin zo groot mogelijk lijkt en vooral een verlengstuk is van jouw huis.


Of het nou nieuwbouw is of een oud huis. De basis van het tuinontwerp voor deze kleine tuin in Piershil is rustig en eenvoudig. De verrassende accenten in de vorm van een stoere pergola en dwars geplaatste beukenhaagjes geven de tuin karakter en ruimtelijkheid.


Tuinontwerp voor kleine tuin

Door het slimme tuinontwerp lijkt deze kleine tuin veel groter. Je kunt ook kiezen voor grote tegels, maar dat zorgt wel voor veel snijwerk en snijverlies. Dus die solar-lichtjes die overdag opladen en dan ‘s nachts zo leuk gloeien, zijn erg vervelend voor de tuin zelf. Een stadstuin hoeft niet altijd klein te zijn en de regels voor een kleine groene stadstuin gelden natuurlijk ook voor een kleine tuin in een nieuwbouwwijk in een dorp.


Tips voor het inrichten van een kleine tuin. Maak eerst een wensenlijst. Tuininspiratie voor de kleine tuin - Een exclusieve kleine tuin op hoog niveau is klein in formaat, maar groots in detail en beleving.


Tuinontwerp voor kleine tuin

Voor iedere kleine en grote tuin maak ik dan een tuinontwerp tekening, zodat je een beter beeld krijgt van hoe je tuin eruit komt te zien. Van een dakterras en minimalistische stadstuin tot een landelijke tuin op het platteland: alle stijlen komen aan bod. Iedere tuin is voorzien van een handige plattegrond en een overzicht van de toegepaste beplanting.


In het magazine vind je elke editie tuinontwerpen ter inspiratie van de tuinliefhebber. Je komt op verrassende ideeën voor je eigen tuin. Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen.


Let op de beplanting, bestrating en decoraties. Zo ontwikkel je in een handomdraai je droomtuin. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met je tuinontwerp , maar je kunt dit ook overlaten aan een professional. Onze online tuincoach staat graag voor je klaar om je wensen te bespreken en deze om te zetten in een mooi tuinontwerp.


Ga dan naar tuinvrouwhuisman. Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin , zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien. Kleine tuin en geen idee hoe het aan te pakken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts