dinsdag 21 januari 2020

Zwembad dubbelslag

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Je kunt hier banen trekken, aquasporten of zwemles volgen. Zwembad Dubbelslag is een zwembad voor echte actievelingen.


Voor iedere leeftijd is er een passende activiteit! Er zijn ook regelmatig wisselende activiteiten zoals waterestafette, stoelendans, spijkerbroekhangen en watervolleybal. Optisport is exploitant van 4accommodaties verspreid door Nederland en België.

Kom lekker zwemmen bij Dubbelslag en geniet van ons prachtige zwembad. Reviews Leuke zwembad , aardig personeel. Helaas is het er soms wat vies.


Door de bodem van het doelgroepenbad omhoog te brengen, ontstaat er een waterdiepte die aantrekkelijk is voor peuters en kleuters. De snelheid en plaats van de dubbelslag willen nog weleens verschillen, afhankelijk van de stijlperiode en smaak van de uitvoerende. Door een kruis, mol of herstellingsteken onder of boven de dubbelslag dient duidelijk te worden of de versierende noten om de hoofdnoot verhoog verlaagd of hersteld worden. Zie ook het plaatje voor voorbeelden.


Creëer buiten ook een thuisgevoel!

Op zaterdag en zondag klinkt er vrolijke achtergrondmuziek en kan iedereen gebruik maken van diverse speelmaterialen en opblaasobjecten zoals een glijbaan en wip. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Appingedam vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland.


Buiten deze tijden is het hoogtarief geldig omdat het recreatiebad dan ook toegankelijk is. Je kunt met een 12-kaart laag tarief, na bijbetaling ook toegang krijgen op de andere uren. Dit geldt ook voor 12-kaarten uit het Helperzwembad of Zwembad de Parrel. Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker.


Ontdek ons ruime assortiment! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Voor een Zwembad in Delfzijl is er keuze uit Zwembaden.


Zwembad de Dubbelslag is het perfecte voorbeeld dat door het vervangen van een paar onderdelen van de bestaande geluidinstallatie een verrassende geluidsweergave is te bereiken. Meer in Sport en Vrije tijd. Wij hebben een groot wedstrijd bad (banen). Woensdag en donderdag december zijn wij GESLOTEN. Dinsdag dec is het zwembad GESLOTEN vanaf 16.


Zondag april is er disco zwemmen bij Dubbelslag (Y) Bekijk het filmpje voor alvast een voorproefje van wat er komen gaat! De gemeenten hadden een prijsvraag uitgeschreven.

Deze starthandeling vindt plaats in zwembad Dubbelslag in Delfzijl. Wethouder Lea van der Tuin van Appingedam trapt vrijdag november het zwemproject ‘Veilig en fit in het water’ af. Delfzijl – Op zondag juni vind er in zwembad Dubbelslag een voorronde voor het Optisport NK bommetje plaats.


Wie maakt vanaf het startblok de hoogste plons of maakt het meest originele bommetje? Vanaf 11:uur mag iedereen komen oefenen. Inlog voor toegang tot de webshop.


Uw klantnummer: Uw wachtwoord: Inloggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts