vrijdag 31 januari 2020

Thuja plicata atrovirens prijs

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag? Vraag gerust een offerte aan. Levensboom voor veel privacy.

Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. Sterke en vlot groeiende haag die steeds groen blijft. Met het lichtgroene loof lijkt de haag minder zwaar te domineren in de tuin.


In de winter verschijnt er een. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België Online planten kopen met: Gratis levering in België, jaar groeigarantie, kortingen tot. Als klant profiteert u hierdoor van bijzonder scherpe prijzen.

Zoeken: thuja plicata atrovirens Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. De Thuja plicata Excelsa, ook wel reuzenlevensboom genoem is een winterharde en naaldbehoudende plant.


Dit houdt in dat de plant het hele jaar gekleurd is. Door zijn lange levensduur wordt deze veel gebruikt ipv leylandii. De conifeer heeft een slanke groeiwijze. De haagconifeer heeft een mooie donkergroene kleur. De thuja plicata is een relatief betaalbare haagplant.


In onze webwinkel is de goedkoopste optie een thuja plicata martin voor iets meer dan 2- euro per meter. Daarmee hebben we ook voor dit product weer een heel concurrerende prijs , precies zoals we dat bij haagplanten. U kunt de prachtige snelle groei. Deze conifeer kan namelijk wel een hoogte van meter bereiken en is dus een ideale plant om een haag mee te vormen.


De bloei en de daarna gevormde ovale kegels zijn onopvallend. Atrovirens ’ kan snoei goed verdragen en is dan ook een goede haagplant. Het glanzend donkergroene loof kan een goede achtergrond vormen voor kleurrijke borders.


Deze boom wordt ook veel gebruikt voor hagen, met name in Zuid-Europa. De reuzenlevensboom wordt in westelijk Amerika tot wel zo’n meter hoog.

De bladeren zijn schubvormig, glanzend donkergroen aan de bovenzijde en eerder grijsgroen aan de onderkant. Dit is de ideale plant voor het creëren van een haag op korte termijn. Zijn bladeren hebben een aangename ananas geur, vooral wanneer deze worden geplet of als het heeft geregend. Eenvoudig te onderhouden en kan tegen een stootje. Dit type Thuja plicata staat bekend vanwege de frisse geur die verspreid wordt wanneer je de plant snoeit.


Dit omdat hij een maximale hoogte kan bereiken van 10mtr. Zeer geschikt voor haag, maar ook solitair te planten. Bestel nu online de Thuja plicata Martin op Bomenenzo.


Alleen als solitair kan de Thuja plicata Martin groter worden dan meter. De struik vormt een compacte terp wanneer hij jong is en krijgt uiteindelijk een meer afgeronde vorm door de tijd heen. Het is een uitzonderlijke, langzaam groeiende, dwerg conifeer.


Thuja Plicata Excelsa coniferen eenvoudig te snoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts