maandag 27 januari 2020

Tindemans graszoden

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Vanuit het Limburgse Nederweert leggen en leveren wij graszoden door geheel Limburg en Brabant. Ook onze buurlanden, België en Duitslan weten ons te vinden. Graszoden in Thorn begint bij ons!


Hoge kwaliteit graszoden in. Van nieuwbouw tot recreatiegebieden. U kunt ervoor kiezen om bepaalde bewerkingen zelf uit te voeren of om alles uit handen te geven.


Wilt u graag alles uit handen geven kunnen wij dit natuurlijk voor u doen. Mocht het zo zijn dat u de bewerking(en) zelf wilt doen, dan raden wij u aan de tips over het zelf aanleggen goed te lezen. In Neerpelt en omgeving hebben wij al vele werken afgeleverd! De graszoden worden per bestelling vers voor u afgesneden, waarna u de graszoden binnen een dag in uw tuin kunt (laten) leggen. Vaak is schaduwgras vele malen duurder dan het ‘gewone’ speelgras.


Wenst u vrijblijvend advies over het laten leggen van een grasmat? Onze graszoden bestaan namelijk allemaal uit de juiste graszaden die ook geschikt zijn voor schaduw. Dit omdat het een andere samenstelling en kweekproces ondergaat. Door uw graszoden aan te laten leggen door een echte graszodenspecialist, bent u verzekerd van een egaal gazon van de beste kwaliteit. Wilt u binnen korte tijd genieten van een gezonde, groene grasmat?


Uw tuin is namelijk op zijn best met een stralend grasveld! Met twee vestigingen in Limburg zijn wij voornamelijk actief in Limburg, Brabant en Duitsland met het leveren en aanleggen van graszoden. Bij ons kunt u binnen korte tijd genieten van een groen gazon binnen één dag! Vriendelijk en professioneel.


Dagelijks zijn we werkzaam in Limburg, België en Duitsland met de verkoop en aanleg van graszoden. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken. Het is onze missie om zowel de particuliere als de zakelijke klant te voorzien van een nieuwe, gezonde grasmat.


Al onze graszoden begaan een kweekproces van minstens maanden, waardoor ze vrij zijn van plastic netten. U kunt via deze website heel gemakkelijk zelf en online uw graszoden bestellen. Direct en snel leverbaar uit eigen teelt.


Bestel vandaag nog een perfect gazon. Waneer u via bestelformulier uw naam, adresgegevens, vierkante meters en de dag van afhalen of bezorgen invoert, dan regelen wij de rest! Heeft u vragen en besteld u toch liever via de telefoon, dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. In Turnhout en omgeving hebben wij al vele werken afgeleverd!


Door voortdurend te investeren in kwaliteit en innovatie, is ons bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande nationale en internationale speler op dit vakgebied. De grasmatten komen uit eigen teelt en worden tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Stijn Tindemans komt al jaren als vaste klant bij ons om graszoden af te nemen. Liever u graszoden in Deurne laten leggen door de specialist?


MyHeritage is de beste plek voor families online. In Brussel en omgeving hebben wij al vele werken afgeleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts