maandag 13 januari 2020

Tegels joure

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Boek uw Hotel in Joure online. Reserveer online, laagste prijzen. Stenen en Betonnen tegels. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels.


Janijko Joure is dé tegel - en sanitairspecialist.

Als tegel - en sanitairspecialist leveren wij tegels , sanitair, tegelvloeren, badkamers en toiletten. In onze grote showroom laten wij diverse badkamerstijlen zien samen met een groot assortiment aan tegels. Wij staan graag voor u klaar met onze kennis en jarenlange ervaring. Friesland is de nieuwe Randstad. Ik geef je advies over kleur, structuur en de verwerking.


Misschien liever een betonlook tegel in 60Xof 75X7 misschien wel in 80Xof 60x1cm? Wij kopen onze tegels in grote aantallen in en dat zie je terug in onze voordelige prijzen. Betaalbare kwaliteitsproducten.

Meer dan jaar ervaring vanuit Surhuisterveen. Deze week weer terug en ze wisten. Met ons team werken wij er hard aan om u betaalbare luxe te geven. Wij bieden u een ruim assortiment op tegel - en sanitair gebied. Neem gerust contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze showroom!


Maar ook een stoere wand in de woonkamer of een stenen vloer in de serre maak je met tegels uit ons assortiment. In ons assortiment vind je klassieke wandtegels, hippe vloertegels en uiteraard keramische tegels met slijtgroep 5. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Gigantisch tegel assortiment. Bent u op zoek naar wandtegels, vloertegels of misschien wel mozaïek en wilt u veel soorten tegels kunnen bekijken? Dan bent u bij ons in Joure aan het juiste adres!


Als tegelspeciaalzaak in Friesland bieden wij een groot assortiment aan verschillende soorten tegels. Dan heeft u het goede adres gevonden. Syro Stone beschikt over een zeer ruim assortiment tegels.


Van budget wandtegels tot duurdere natuursteen vloeren. Bent u woonachtig in de omgeving van Joure ?

Tegels in Joure - Syro Stone. En bent u op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Naast tegels blijven ook straatstenen enorm populair in Joure. Hoewel klinkers nog steeds het meest gebruikt worden als straatbedekking, zijn er ook vele andere varianten straatstenen mogelijk.


Zo wordt er in België bijvoorbeeld op veel plaatsen nog gebruik gemaakt van kasseien. Bestratings wereld joure biedt: 60plus soft comfort (diverse kleuren) €2mhet maakt niet uit welk oppervlak. De tegels voor je badkamer uitzoeken, dat hoef je niet alleen te doen. We geven kleuradvies en laten je zien hoe je mooie combinaties maakt.


Dé groothandel in bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen in het Noorden. Met vijf vestigingen in Friesland en online bestellen zijn we altijd dichtbij. NAU staat voor Not As Usual.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts