woensdag 22 januari 2020

Vitra plastic chair

DSR, DSW, DAW, DAR en meer. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Stoelen tegen lage prijzen.

These revisions, which are aesthetically almost imperceptible, increase the comfort of this classic chair design, especially in combination with contemporary tables. Daardoor is de All Plastic Chair niet enkel opvallend compact en elegant, maar is hij door de combinatie van kunststof onderdelen ook nog eens bijzonder comfortabel. Terwijl het frame van onbuigzaam, sterk polypropyleen gemaakt is, zijn de zitting en de rugleuning veerkrachtiger en passen ze zich aan de contouren van het lichaam aan. Op het eerste zicht lijkt de All Plastic Chair op de eenvoudige, klassieke houten stoelen die al decennialang gebruikt worden in Europa.


De variant met volledige bekleding bestaat uit een vormbekleding van polyurethaanschuim, die met stof is bekleed en met een bies aan de zitschaal is bevestigd. Opties: de Eames Plastic Chair is verkrijgbaar als bezoekersstoel, eetkamerstoel, schommelstoel, draaistoel of in stapelbare versies en met koppelelementen om rijen te vormen. Zijn prestaties en uitstraling werden echter aanzienlijk verbeterd door het ontwerp aan te passen aan alternatieve materialen.

EAMES PLASTIC CHAIR : GESCHIEDENIS De geschiedenis van de Eames Plastic Chairs is er een met een verhaal. Vitra Plastic bij Flinders. Vandaag lijken de Plastic Chairs van Charles en Ray Eames het standaardvoorbeeld van stoelen waarvan de schaal met verschillende onderstellen gecombineerd kunnen worden. De combinatie van het houten onderstel met de kunststof schaal van de DAW (Dining Height Armchair Woord Base) zorgt voor een rijk contrast tussen materialen. Twee jaar later werden ze de eerste in massa geproduceerde stoelen van glasvezel op de markt.


Je vindt bij ons dan ook geen namaak. VITRA EAMES PLASTIC STOEL DSW - ESDOORN. Deze variant zonder arm en met zogenaamde ‘Eiffel-onderstel’ in esdoorn is verkrijgbaar in kleuren. Originele brand korting op vooruitbetaling dagen retourbeleid!


Deze zitschaal is gemaakt van polypropyleen, waardoor hij ook. De Plastic Chairs zijn ontworpen door Charles en Ray Eames. De stoel en de voetenbank zijn bekleed met hoogwaardig leder en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Over de Eames Plastic Chair.


Deze stoel is zowel verkrijgbaar in de klassieke hoogte als in de nieuwe hoogte. De meest bekende stoelen van alle designstoelen zijn ongetwijfeld de Eames Plastic Chairs. Bekijk het assortiment Chairs en bestel de beste aanbieding nu online!

En daar is de DAR er dan ook één van. De stoel is onderdeel van de bekende Eames Chairs -collectie. De Eames Plastic Chair is één van ‘s werelds bekendste stoelen en de allereerste ter wereld met een kunststof schaal die machinaal geproduceerd werd. De stoel heeft een zitschaal met organische vorm, waardoor u lekker comfortabel zit. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.


Hij ontstond in samenwerking met Zenith Plastics voor de Low Cost Furniture Design-wedstrijd van het Museum of Modern Art in New York en was de eerste industrieel vervaardigde stoel van kunststof. Speciale Black Friday actie! Vraag alvast online een offerte aan en profiteer van extra Black Friday kortingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts