vrijdag 30 augustus 2019

Spaansen beton

De grootste vacaturesite voor de bouw. Spaansen Bouwsystemen geeft vorm en inhoud aan VIOS, Verbinding Is Ons Succes, door het leveren van prefab beton casco’s voor uw woningbouwprojecten. Daarbij bieden wij onze ketenpartners comfort door professionaliteit, partnership en persoonlijke relaties. Ons beton casco kan modulair worden opgebouwd. Casco’s van Spaansen , bestaande uit prefab wanden en vloeren, worden in nauw overleg met u bereken voorbereid en geproduceerd.


Zij worden uitgevoerd in zelfverdichtend beton en voldoen aan al uw wensen en specificaties.

Beton Basic ‍ Beton Basic zijn tegels en klinkers gemaakt van cement, grind en zand. De betonstenen voeren water snel af en zijn bestand tegen zware belasting. Dit maakt vele betonstenen geschikt voor de oprit.


Beton Plus tegels en stenen zijn van een speciale bescherming voorzien. Bij de uitbreiding van Spaansen Beton te Harlingen hebben wij de dak- en gevelbeplating en de lichtstraten geleverd en gemonteerd. In opdracht van Dijkham Bouw BV heeft projectleider Erik Hardeman dit werk uitgevoerd en samen met voorman Marius Loedeman opgeleverd. Spaansen levert de wanden en binnenspouwbladen in twee uitvoeringen, afhankelijk van de toepassing.


SWH-z: uitvoering in een lichtere open betonsoort met een massa van ca. SWuitvoering in een zelf verdichtende beton met een massa van 2.

De jaaromzet zal de komende jaren groeien naar ongeveer 1miljoen euro. Het hoofdkantoor van Spaansen is gevestigd aan de Scheidersweg te Winkel. De werknemers van Spaansen Holding houden zich voornamelijk bezig met de dagelijkse leiding over de activiteiten van de gehele Spaansen Groep. Spaansen Tuin en Bestrating is de specialist op alles wat met tuin en terras verharding te maken heeft. Bezoek voor tuininspiratie onze showtuinen.


Vanaf januari hanteren wij weer onze gebruikelijke openingstijden. Bestcon ontwikkelt, produceert en monteert al. Nederlandse- en Duitse markt. Vergelijkbare zoekopdrachten voor spaansen grind.


Resultaten van zoekmachines! Business Case Beton : Spaansen Nieuwe productiehal en Combilift Straddle Carrier bereidt Spaansen Bouwsystemen voor op verdere groei Spaansen Bouwsystemen barst van ambitie. In drie jaar tijd verdubbelde het familiebedrijf in Harlingen haar productie van betonnen prefab elementen voor de woningbouw.


Terugkoppeling van ervaringen en suggesties voor aanvullingen en verbeteringen worden zeer op prijs gesteld. Om korte doorlooptijden te blijven garanderen, werd onlangs een nieuwe 4. Normaal beton voor constructieve elementen met de ene zijde glad en strak uit de mal en de andere zijde dicht en. Vervaardiging van producten van beton voor de bouw. NIEUWBOUW SPAANSEN BETON , HARLINGEN. Klik op foto om te vergroten, Klik om foto te vergroten.


Speciaal voor u heeft Spaansen producten geselecteerd die trendsetters zijn op het gebied van.

Hout beton schutting vanaf euro compleet geplaatst. Bent u op zoek naar een nieuwe schutting dan bent u bij mht montage aan het goede adres wij plaatsen al vanaf. Voorbij Prefab is een toonaangevende en innovatieve producent van duurzame prefab betonproducten.


Welkom bij Voorbij Prefab. Met een duidelijke focus op twee markten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts