donderdag 29 augustus 2019

Lurectron permanent stalspuitmiddel

Lurectron permanent stalspuitmiddel

Alle dierenbenodigdheden online! Voor de laagste prijs op Beslist. Grootste aanbod dierenbenodigheden. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.


Lurectron permanent stalspuitmiddel

Shop nú dierenbenodigdheden. Beste prijs dierenbenodigdheden. Er vindt een prikkeling van het zenuwstelsel plaats die de dood van het insect tot gevolg heeft. Vee en vliegen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vliegen zijn bij vee de belangrijkste ectoparasieten.


Hun beten veroorzaken irritaties en secundaire infecties en aandoeningen. Lerectron is een permanent stalspuitmiddel ter bestrijding van vliegen in verblijfsplaatsen van vee. Toepassen waar vliegen zich meestal ophouden, zals muren, ramen, kozijnen en plafonds. Werkingsduur: tot weken! Insecten veroorzaken onrust bij het vee en kunnen besmettelijke ziekten overbrengen.


Permanent stalspuitmiddel tegen vliegen in de stal kan als spuitmiddel worden toegepast. Pyrethrum zorgt voor een snelle doding van de aanwezige vliegen. Permethrin heeft een snelle en langdurige werking (tot weken). Ter bestrijding van vliegen in verblijfplaatsen van vee.


Het beste resultaat wordt verkregen door alle plaatsen waar vliegen zich meestal ophouden, zoals muren, ramen, raamkozijnen en plafonds, zichtbaar te bevochtigen. Mag uitsluitend worden toegepast door agrarische ondernemers die het middel op het eigen bedrijf gebruiken of personen die in het bezit zijn van een vakbekwaamheidsdiploma beheersing plaagdieren. Melkgerei, voer- en drinkbakken tijdens de behandeling afdekken. Indien nodig kan de behandeling na weken worden herhaald.


Spuitmiddel tegen vliegen in verblijfplaatsen van vee. Dit is een synthetische pyrethroïde. Permanent kan het beste worden toegepast met een lagedrukspuit, rugspuit of plantenspuit met grove druppel. Stalspuitmiddel voor het bestrijden van vliegen in verblijfplaatsen van vee. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Lurectron Permanent heeft een langdurige werking van tot weken. Inhoud 2ml voor 5moppervlakte.


Het vee mag tijdens de bestrijding op stal blijven. Middel ter bestrijding van vliegen in verblijfplaatsen voor vee. Dit middel mag worden toegepast in aanwezigheid van dieren.


PERMANENT STALSPUIT VL 60ML. Vliegenbestrijdingsmiddel voor de behandeling van oppervlakken in verblijfplaatsen voor vee. Geconcentreerde oplossing tegen vliegen in verblijfplaatsen van vee.


Toedienen op plaatsen waar vliegen zich meestal ophouden, zoals muren, ramen, raamkozijnen en plafonds. Alleen voor professioneel gebruik. Behandel alle plaatsen waar vliegen zich meestal ophouden, zoals ramen, raamkozijnen, plafonds, e. De werkingsduur is 4-weken en de inhoud is voldoende voor 50m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts