woensdag 7 augustus 2019

Latrinevlieg

Direct 1 resultaat kwaliteits producten, op voorraad. Fruitvliegjes zijn echter iets kleiner en bruiner van kleur dan een latrinevlieg. Erg kenmerkend voor de latrinevlieg is, dat hij zich niet zo snel beweegt, soms kunnen ze zelfs tijden roerloos blijven zitten.


Een bedrijf dat last had van latrinevliegen, had vele spuitbussen tegen vliegende insecten leeggespoten en wilde nu een grote bestrijding laten uitvoeren. De vliegen leven, voeden en planten zich voort in vervuilde gebieden en verplaatsen zich vervolgens naar plekken waar eten berei verwerkt of geserveerd wordt.

Hierdoor kunnen zij voedsel besmetten met pathogenen (ziekmakende bacterien) De drie bekendste, kleine vliegjes zijn de fruitvlieg, de latrinevlieg en de grasvlieg. Wij bestrijden ongedierte in Amsterdam. Motmuggen (Psychodidae) zijn een familie van kleine insecten die behoren tot de orde tweevleugeligen en de onderorde muggen (Nematocera).


Last van motmuggen in je huis en wil je proberen om motmuggen zelf te bestrijden? Probeer dat dan eens met huismiddeltjes. Hoe en wat, dat lees je hier. De latrinevlieg is een kleine, zwarte (of zeer donkerbruine) vliegensoort.


Dergelijke broedplaatsen worden in kruipruimtes van woningen onder meer gevormd daar waar de afvoer van de gootsteen lek is of als er iets mankeert aan de afvoer van het toilet.

Een motmug staat ook wel bekend als aalputmotje of motvliegje. Het is een klein behaard mugje en wordt door haar vorm wel eens omschreven als. Kleine vliegjes zoals de fruitvlieg, latrinevlieg en grasvlieg, vormen een gevaar voor uw gezondheid bij aanraking met uw voedsel. Op deze pagina leggen we uit hoe rioolvliegjes bestrijden in zijn werk gaat wanneer u hier last van heeft.


Een ander woord voor rioolvliegjes zijn ook wel de. Hoe ziet de latrinevlieg eruit? Hoe leeft de latrinevlieg ? De larven van de latrinevlieg leven in mesthopen, gierkelder, afvalwater en rioleringen. Latrinevlieg Leptocera fontinalis Fallen. Fruitvlieg ( Drosophila Melanogaster ) Als men een stukje banaan of een schijfje tomaat op de keukentafel laat liggen, komen hier vaak snel enkele kleine goudbruine.


Problemen met motmuggen in uw gebouw? Motmuggen zijn hele kleine insecten (tot mm) met sterk behaarde vleugels en grijs tot lichtgrijs van kleur. Officiële naaClogmia albipunctata, ook bekend als motmug, aalputmotje of latrinevlieg Weetje: Hun aanwezigheid duidt vaak op een defect aan de riolering of aan afvoerbuizen. Aangezien de vliegjes continu verblijven in een bacterierijke omgeving, kan hun aanwezigheid leiden tot risico’s voor de gezondheid.


Neporex madendood is een krachtige en langwerkende insect groei regulator in poedervorm met als werkzame stof cyromazine. Ongediertebestrijding door Rentokil.

Bestel voordelig op Macrovet. Mijn e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en alleen. De vertegenwoordigers van de familie Sphaeroceridae waartoe de latrinevlieg behoort, noemt men in Amerika kleine mestvliegen.


Dit is wel een juiste benaming, want deze vliegjes treft men vaak in grote aantallen aan onder meer op en bij dierlijke uitwerpselen. Ontwikkeling van de latrinevlieg. Leefwijze van de latrinevlieg. Wij zijn de gecertificeerde latrinevlieg specialist voor de horeca! Maar we doen dit ook graag en goed bij u in huis of restaurant, bedrijf en lokale overheid.


Freek van Essen: In de meeste gevallen is een chemische bestrijding niet noodzakelijk. Toch is het belangrijk dat een juiste determinatie gedaan wordt. Een juist advies leidt tot een snelle oplossing.


Vorig jaar hebben we een probleem met latrinevliegen opgelost. Treft u in huis kleine zwarte vliegjes aan nabij een afvoerputje of ziet u vliegjes in de badkamer of toilet? Mogelijk hebt u te maken met de latrinevlieg. Hebt u last van kleine zwarte vliegjes die in groepen voor het raam zitten? Of treft u in huis of kantoor veel vliegjes aan op de muren en meubilair?


Twee voor de hand liggende mogelijkheden: A. Rioolvlieg (wordt ook wel motmug of motvlieg genoemd). De aanwezigheid van beide vliegensoorten duidt nagenoeg altijd op een verstopte of lekkende leiding (toevoer of afvoer). Oriëntaalse latrinevlieg op dierlijke uitwerpselen Coprofagie (van het Oudgrieks : kopros (κόπρος) - ontlasting en phagein (φαγεῖν) - eten) is de wetenschappelijke naam voor het eten van ontlasting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts