woensdag 7 augustus 2019

Latrinevliegen

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Vaak worden samen met latrinevliegen ook motmuggen aangetroffen (zie afbeelding) of worden er alleen maar motmuggen gezien en geen latrinevliegen , echter is de oorzaak van de ontwikkeling van deze vliegen hetzelfde. Hoe ontwikkelen rioolvliegen?


Deze kleine, donker gekleurde vliegjes ontwikkelen zich op zeer vochtige plaatsen. Het is heel goed mogelijk dat er zich vliegjes ontwikkelen in potgron dit zijn echter geen latrinevliegen.

De larven van deze vliegen leven vaak in rottend dierlijk en plantaardig materiaal of in mesthopen, afvalwater en rioleringen. Ze worden daarom in de volksmond ook wel rioolvliegjes of vochtvliegjes genoemd. Wanneer een afvoerbuis is gescheurd of gebroken, kunnen de latrinevliegen vanuit de kapotte afvoer of een opgedroogde putje naar boven komen in het gebouw. Latrinevliegen daarentegen hebben echt rottend materiaal nodig om zich te kunnen ontwikkelen.


In het pand van een instelling werd hinder ondervonden van latrinevliegen (Leptocera spp.) in de lichtbakken van de grootkeuken. Het betrof een ouder pand dat recentelijk geheel gerenoveerd was. In dit geval zetten latrinevliegen ons op het spoor van een lekkage, waardoor na herstel de houten vloer behouden kan blijven en stank- en vochtproblemen tot het verleden behoren.


Meer informatie over vliegen en de bestrijding ervan.

Motmuggen (Psychodidae) zijn een familie van kleine insecten die behoren tot de orde tweevleugeligen en de onderorde muggen (Nematocera). Op deze pagina leggen we uit hoe rioolvliegjes bestrijden in zijn werk gaat wanneer u hier last van heeft. Een ander woord voor rioolvliegjes zijn ook wel de.


Mocht er bijvoorbeeld in de kruipruimte vochtig organisch materiaal aanwezig zijn, verwijder het zo snel mogelijk of dek het af met een laag schoon zand van ca. Verder vliegen ze vrij traag. Problemen met motmuggen in uw gebouw?


Motmuggen zijn hele kleine insecten (tot mm) met sterk behaarde vleugels en grijs tot lichtgrijs van kleur. U kunt bij Jomol terecht voor Ongediertebestrijding Kruipruimte Isolatie Vochtbestrijding! Wij weten hoe vervelend Latrinevliegjes zijn en wat de gevolgen er van kunnen zijn. Om er voor te zorgen dat de vliegjes niet meer terugkomen dient er in sommige gevallen met bestrijdingsmiddelen gewerkt te worden waarbij de ruimte voor een korte periode niet betreden worden.


Last van motmuggen in je huis en wil je proberen om motmuggen zelf te bestrijden? Probeer dat dan eens met huismiddeltjes. Hoe en wat, dat lees je hier. Mogelijk zijn het latrinevliegen Treft u in huis kleine zwarte vliegjes aan nabij een afvoerputje of ziet u vliegjes in de badkamer of toilet?


Mogelijk h… Cluster scholen (RENN scholen) Het basisonderwijs in Nederland is grofweg verdeeld in regulier (gewoon) onderwijs en speciaal onderwijs. Andere namen zijn ook wel drekvlieg of gele strontvlieg. Direct 1 resultaat kwaliteits producten, op voorraad.

Neem dan contact op met Jollie Ongediertebestrijding. En als laatst de kleinste van de hier genoemde vliegen, namelijk de Fruitvlieg. Als je regelmatig kleine zwarte of zeer donkerbruine vliegjes in huis hebt zijn dit vaak latrinevliegen.


De naam zegt eigenlijk al veel over de oorzaak. De larven leven in mesthopen, gierkelders, afvalwater en ook in rioleringen. In kruipruimten waar de riolering kapot zijn en drab ontstaat zijn ze vaak oorzaak van overlast. Clustervliegen komen in het najaar met duizenden tegelijk een gebouw binnen om daar te overwinteren.


Voor een wespennest ter hoogte van de dakgoot of hoger zal een toeslag van €1- gerekend worden. Alle prijzen vermeld op deze website zijn inclusief BTW. Mogelijk hebt u te maken met de latrinevlieg. Hoe kan ik de latrinevlieg bestrijden? Vliegjes nabij het afvoer?


Wij bestrijden ongedierte in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts