donderdag 29 augustus 2019

Port zelande activiteiten

Reserveer uw activiteiten vooraf online! Zon of regen, altijd vakantieplezier. Veel keuze, voor elk wat wils. Gratis activiteiten voor iedereen. Grevelingencup Winterserie nr 2.

Hieronder vind je enkele hoogtepunten. Met nieuwe activiteiten en cottages. Get a preview of all our latest news and best offers. In en rondom de Market Dome is vanalles te doen.


Van shoppen in boutique winkeltjes tot een uitgebreid diner in één van de restaurants. Er is voor ieder wat wils. Bij een bezoek ontdek je een sfeervol park met een warme mediterrane sfeer.

De locatie is zeer geschikt voor kleine meetings, teambuilding en bedrijfsuitjes. Port Zélande biedt volop activiteiten. Zodat je echt even samen kunt zijn!


Kitesurfen en strandactiviteiten bij Beachclub Natural High in Zeeland. Kiteschool Groepsuitjes Workshops Surfshop Restaurant. Zuid-Holland - Waai lekker uit bij Beachclub Natural High met een powerkite. Daar fris je pas echt van op!


Leer hoe je de enorme vlieger. Er heerst een gezellig griezelig sfeertje, en veel activiteiten hebben een spannend Halloween-jasje gekregen. Luister bijvoorbeeld met kippenvel naar de Voorleesverhaaltjes over heksen.


En dans tijdens de Kids Disco op griezelsongs, tot de rillingen je over het lijf lopen. Er zijn ook speciale Halloween- activiteiten. Bent u toe aan een beetje verwennerij? Wist je dat je helemaal niet hoeft te verblijven op het park om gebruik te mogen maken van allerlei faciliteiten? Wat kun je er dan allemaal doen?


Lees snel verder voor een greep uit de activiteiten.

Uw verblijf op onze jachthaven staat voor optimaal genieten. Rustige feestjes, zwemfeestjes, spannende feestjes, sportieve feestjes. Je hoeft niet heel ver te zoeken om het ideale feestje voor jouw kind te vinden. Het terrein is omringd door bomen die beschutting bieden tegen zeewind. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we sturen je maandelijks de laatste belevenissen en tips over activiteiten en.


Boek mooie last minutes Center Parcs aanbiedingen! Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur. Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten. Het gebied bestaat uit eilanden met kreken, hangbruggen, klimtoren. Het Aqua Mundo heeft een superspannende Turbo Tunnel waar je op een band afdaalt.


Bezoek ook het Deltapark Neeltje Jans waar je alle informatie krijgt over het ingrijpende deltaplan van Zeeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts