woensdag 7 augustus 2019

Ladies night zoetermeer

Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Nú bij elke order een gratis Cadeau! Ladies Night : Onze Jongens in Miami.


De leukste avond van het jaar Christmas shoppen met superdeals op o. Zij had zichzelf de uitdaging gegeven om minimaal standhouders te vinden.

Met vaste gasten zoals Linda de Mol, Roxeanne Hazes, Olcay Gulsen en Fidan Ekiz. Maar ook woonaccessoires, kleding en andere hebbedingetjes liggen op een nieuwe eigenaresse te wachten. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot.


Daarna bekijk je de voorpremière van De Matchmaker. Bioscoopagenda Zoetermeer. Alle films, tijden en tickets in bioscopen in Zoetermeer. Bouwhof - Bezig met je huis.

De grootste Bouw en woonwinkel met 20. Le bic (bank identification code) est un code unique qui identifie une banque déterminée. Alle tijden en tickets in bioscopen in Zoetermeer vanaf 06.


De lady’s night is vastgelegd door Duo Plumeau. Vorig bericht Olympia JO15-– Fc Zoetermeer JO15-1. Bekijk de nieuwe film Verliefd op Cuba in combinatie met een complete avond uit. Wij doen niet aan een seizoenstop!


Naast korting staat er o. Deze standhouders variëren van mode tot afslankmethodes, van chocola tot beauty. Kortom voor ieder wat wils. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan verder om te zien welke bedrijven een stand hebben.


Vrijdag mei was er ladies night bij VOF Nieuwenburg te Zoetermeer met leuke aanbiedingen op Yankee Candle. Ik heb flink ingeslagen en je leest hier wat. Dat viel nog niet mee er moest snel gegeten worden en ik nam in plaats van een maaltij maar een smoothie om snel klaar te zijn. Maar ze waren er nog niet klaar voor in Zoetermeer. Ontdek wat er draait bij Kinepolis Zoetermeer.


Op zaterdag september is er een lady’s Night in het Woonthart.

Deze benefiet wordt georganiseerd om geld bij elkaar te halen voor Iedereen Een Maaltijd. Tijdens deze benefiet worden verschillende activiteiten georganiseerd. We hebben een hoop dames kunnen vertellen over de mogelijkheden van Permanante Make Up.


Een aantal dames hebben gelijk gebruik gemaakt van de aanbieding en een afspraak gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts