vrijdag 9 augustus 2019

Pext dokkum

Voor het bekijken of bestellen van onze producten kunt u terecht bij een van onze. Pext levert niet rechtstreeks aan particulieren. Uniek aan de lichtstraat van Pext is dat het een kant-en-klaar pakket is wat eenvoudig te monteren is. De geoptimaliseerde onder constructie is opgebouwd uit tweelaags gegrond Meranti hardhout met zwaluwstaart verbindingen.


Pext heeft een zeer uitgebreid assortiment aluminium profielen en aluminium profielsystemen voor de montage van diverse soorten beglazing (polycarbonaat platen, zonnepanelen, plexiglas en veiligheidsglas) in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw, industrie, kassenbouw en voor particuliere toepassingen. Dokkum ligt op de grens van de Kleistreek en de Friese Wouden. Groothandel Pext uit Dokkum verruilt in het nieuwe jaar de huidige loods aan de Doorvaart in Dokkum voor een veel grotere loods aan de Holwerderweg. Dokkum geniet internationale bekendheid door Bonifatius. Pext is fabrikant van houten overkappingen, aluminium carports, profielen en lichtstraten met een dealer netwerk door heel Nederland.


Uniek is dat de producten als kant-en-klaar pakket op maat worden gemaakt. Begin september is op industrieterrein de Hogedijken in Dokkum de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Pext. De fabrikant levert houten overkappingen, aluminium carports, profielen en lichtstraten met een dealer netwerk door heel Nederland.


Daarnaast worden innovatieve producten ontwikkel zoals de veranda met zonnepanelen. Pext heeft een ruime keuze aan complete aluminium daksystemen (dakconstructie): voor als u bijvoorbeeld zelf een (terras)overkapping of veranda wilt maken. Afgelopen vrijdag is op industrieterrein de Hogedijken in Dokkum de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Pext. Pext is een Nederlandse fabrikant van veranda’s, carports, lichtstraten en overkappingen. De openingstijden van alle vestigingen van Pext in Dokkum vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Telefoonboek de Telefoongids van Nederland. Onderstaande afmetingen zijn de netto dagmaat.


De besloten vennootschap Pext B. Doorvaart 2A te DOKKUM en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Pext BV in Dokkum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. De informatie die je hier vindt over Pext B. Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Pext B. Pext zit nu nog aan de Holwerderweg in Dokkum , maar verhuist eind dit jaar naar de nieuwe locatie aan de Beurtvaart. Vind openingstijden en zakelijke sluitingstijden voor het bedrijf Pext B. Pext Dokkuzelf een overkapping maken: demo montage lariks veranda -. It bedriuw Pext sil ferhûzje fan de Holwerterwei nei in lokaasje oan de Beurtvaart yn Dokkum.


It giet om in bedriuw dat ûnder oare houten oerkapingen en aluminium carports produsearret. Se binne ek bekend fan in feranda mei sinnepanielen. Pext sil op yndustryterrein Hegediken in nij ûnderkommen sette litte. Ein fan dit jier wolle se deryn. Pext wenst iedereen een prettig weekend toe!


Het bedrijf Pext gaat verhuizen van de Holwerderweg naar een locatie aan de Beurtvaart in Dokkum. Het gaat om een een bedrijf dat onder anderen houten overkappingen en aluminium carports produceert. Ook zijn ze bekend van een veranda met zonnepanelen. Geprodceerd in Dokkum , NL Onderhoudsarm, duurzaam en solide Incl.


Bevestigingsmaterialen Maatwerk is mogelijk, stuur ons een bericht! Met de Aluminium Carport van Pext : Beschermt u uw auto in diverse weersomstandigheden. Ieder seizoen biedt de stevige carport zijn beveiliging. Echnaton grote vrijstaande.


Pext BV is een voorraadhoudende producent van aluminium profielen, aluminium profielsystemen, polycarbonaat platen, kunststoffen en toebehoren. Timmers uit Oosterhout is dealer geworden van PEXT uit Dokkum , producent van dakbeglazingsprofielen. Pext heeft een assortiment aluminium profielen en aluminium profielsystemen voor de montage van beglazing, waaronder veiligheidsglas maar ook voor polycarbonaat platen, zonnepanelen en plexiglas.


Zelf voordelig een lichtstraat maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts