donderdag 9 juni 2016

Zeil zwembad intex

Voor ieder zwembad een geschikt model. Zowel standaard maten als maatwerk. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Bekijk specs én de beste prijzen voor Intex zwembaden op Vergelijk.


Zeil zwembad intex

Je vindt hier de Intex solar cover om de warmte vast te houden, maar ook de gewone Intex afdekzeilen. Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil. Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt.


Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Deze houden de warmte van de zon beter vast, waardoor je zwembad met enkele graden wordt opgewarmd en tegelijkertijd beschermt tegen.


Voor vrijwel ieder Intex zwembad is er een Intex afdekzeil. Om te voorkomen dat het water niet verstikt en muf wordt, is het gehele afdekzeil voorzien van minuscule gaatjes. Dit zorgt er ook voor dat regenwater niet op het zeil blijft liggen. Het loont om, naast een Intex afdekzeil, ook een Intex Solar Cover te nemen.


Dit afdekzeil is speciaal bedoeld voor de Intex Frame zwembaden van 4bij 2cm. Er zitten kleine gaatjes in het afdekzeil zodat het water kan blijven ademen. Ook zorgt dit ervoor dat u het zeil er makkelijk af kunt krijgen na een flinke regenbui. Dankzij de bevestigingskoorden blijft dit zeil ook goed zitten wanneer het waait. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad.


Daarnaast bieden wij ook Intex solar covers aan. Bestel nu online tegen scherpe prijzen! Een isolerend afdekzeil is niet zomaar een zeil. Deze zeilen zijn er namelijk voor gemaakt om zwembaden te isoleren én laten het zwembadwater sneller opwarmen wanneer de zon erop schijnt. Na afloop van een zwempartij plaatst u dit isolerende zeil op het water.


Intex Afdekzeilen zwembad koop je eenvoudig online bij bol. Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk ( intex ) zwembad deze geschikt is. Zo hebben wij afdekzeilen voor bestway, speedypool en intex zwembaden. Zwembad afdekzeilen zijn er in een aantal soorten.


Houdt warmte in uw zwembad goed vast met zomer afdekzeilen noppenfolie. Meer geluksmomentjes buiten! Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Unieke aanbieding: Intex zwembad grondzeil is tijdelijk extra goedkoop in onze webshop!


Xtre frame zwembaden afdekzeilen Deze afdekzeilen zijn geschikt voor de Intex Ultra Frame zwembaden. Ze weren grof vuil uit uw zwembad en zorgen voor warmtebehoud en opwarming van het water. Het zeil is voorzien van de nodige bevestigingskoorden en is behandeld tegen uv-stralen en schimmels.


Verkrijgbaar in verschillende maten en voor de vier belangrijkste zwembadmerken. Een Intex afdekzeil, of een Bestway afdekzeil? Kijk goed of je zwembad afdekzeil past voor jouw type zwembad. Het zeil goed aantrekken rondom het zwembad en het staat volledig winterklaar om het koudste seizoen door te komen.


Het zeil is verkrijgbaar in verschillende kleuren en schermt het zwembad af van licht. Zo vermindert de kans op algengroei aanzienlijk. Elk zeil is voorzien van een waterdoorlatend gaas om regen en smeltende sneeuw door te laten zonder dat het zeil doorhangt. Het zeil helpt uw zwembad om de strenge winters te overleven.


Het Intex Frame Pool Afdekzeil is een zeil voor over je zwembad. Het zeil voorkomt dat er bladeren en vuil in je bad terechtkomen. Dit zeil is geschikt voor de rechthoekige Frame Pool van 2bij 3centimeter. Maak je zwembad compleet met de juiste zwembad accessoires. Denk maar eens aan een afdekzeil voor je zwembad , een zwembadtrap of een zwembadstofzuiger.


Praxis heeft nog veel meer nuttige zwembad accessoires voor je. Bij het winterklaar maken van een zwembad komt meer kijken dan alleen een winterafdekking spannen over het zwembad. Veel mensen besteden het winter- en zomerklaar maken van hun zwembad dan ook liever uit. U kunt vanzelfsprekend contact met ons opnemen hierover.


Heeft u gewoon een vraag over een afdekking bevestigen? Dat mag u ook gewoon stellen! Intex Metal Frame Afdekhoes 3is geschikt voor het metalen frame zwembad 3van het merk intex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts