dinsdag 7 juni 2016

Emslandermeer vlagtwedde zwembad

Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Alleen de beste aanbiedingen.


Verkrijgbaar vanaf € 99.

Bij uw verblijf op Emslandermeer is het overdekte subtropisch zwembad een ideaal dagje uit. Onze gasten die op het park verblijven, mogen gratis hiervan gebruik maken. De openingstijden van het zwembad zijn periode afhankelijk.


Buiten de schoolvakanties van Noord Nederland worden er ook zwemlessen gegeven voor inwoners van Vlagtwedde en omgeving. Westerwolde, het best bewaarde geheim van Nederland. Een gebied met een roerige geschiedenis die het gebied gevormd heeft.


Denk hierbij aan de oerbossen, ruige beekjes en kilometers aan prachtige wandelpaden. Gasten hebben gratis toegang tot het subtropisch zwembad.

Vakantiepark Emslandermeer in Groningen. Aan de rand van Vlagtwedde vindt u een gezellig,. En je hoeft ook niet weg van het vakantiepark. Op vakantiepark Emslandermeer is genoeg vertier. Eén met en één zonder GVB verplichting.


Er gaat niets boven Groningen! Houd er rekening mee dat de receptie een eind lopen is en dat sommige huisjes aan renovatie toe zijn. Op het park vind je een zwembad en restaurant, maar geen winkel. Bezoek historisch Bourtange, stap op de fiets of ga een dagje naar Duitsland. Dat is niet voor niets, want het landschap biedt een grote variatie.


De gemeente Vlagtwedde is uitgeroepen tot de op een na mooiste van Nederland. Parc Emslandermeer beschikt over een groot subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbel-bad en stroomversnelling met grote glijbaan.


In het zwembad vindt u ook het saunacomplex. Mooi park, mooi zwembad , viswater. Bij ons staat de schoonmaak, persoonlijk contact en service hoog in het vaandel. Bekijk onderstaand meer informatie over onze te boeken bungalow.


Bij het boeken van onze bungalow heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwembad.

De bungalows staan hier rond een flink binnenmeer, dat alle ruimte biedt om te kanoën, roeien, vissen en zwemmen. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! De meest volledige site met ruim 66.


De specialist in de aan- en verkoop van vakantiewoningen. Bungalowpark Emslandermeer is een uitstekende “stek” voor een heerlijke visvakantie. Een groot aantal van onze vakantiebungalows ligt aan het water en heeft een privé vissteiger. De onderstaande foto`s van de karpervangst zijn dan ook allemaal op het park genomen! De stad Groningen biedt u een scala aan mogelijkheden voor een leuke dag weg.


Dit huis is geschikt voor personen en ligt aan het water. Er zijn tevens andere bungalows te huur, tot maximaal personen. Een tropisch zwembad , sauna, golf en tennisbaan, restaurant, snackbar, water-fietsen en botenverhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts