dinsdag 28 juni 2016

Beatrixschool papendrecht

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Afgelopen nacht zijn er wat onhandige Pieten langsgeweest. Gelukkig is het ze wel gelukt om de schoenen te vullen met iets lekkers.


IKC Beatrix Papendrecht , Papendrecht. Op maandag september jl.

Kindcentrum Prins Constantijn is ontstaan vanuit de samenwerking tussen de Prins Constantijnschool en Kinderopvang Papendrecht. Vorig jaar werd Papendrecht opgeschrikt door een familiedrama. Bij dit drama zijn twee leerlingen van ons IKC omgekomen. Vandaag hebben we in zeer besloten kring deze kinderen herdacht en een monument opgehangen ter gedachtenis aan hen.


We willen deze kinderen niet vergeten. De naam van onze schoolvereniging luidt: Vereniging voor Christelijk Nationaal Onderwijs te Papendrecht. Koningin Beatrixschool op de Van der Palmstraat in Papendrecht.


Lokale archeoloog Cees van der Esch en historica Riek Blokland-Visser kunnen vertellen dat Papendrecht vermoedelijk al gedurende de eerste duizend jaar van onze jaartelling bewoond was.

In Papendrecht zijn ruim 2bewoners actief met het opruimen van. Welkom bij OBS de Knotwilg. Wij spelen daarop in door onderwijs en zorg op maat te leveren.


Wij scheppen een rustige en uitdagende omgeving. Wethouder Koppenol reikte donderdagmiddag de bokaal. Naast presentaties en voorlichting aan hun medescholieren, steken zij zelf ook de handen uit de mouwen om de rommel op te ruimen. Kindcentrum Oranje-Nassau in Papendrecht is onstaan vanuit een samenwerking tussen de Oranje-Nassau school en Kinderopvang Papendrecht. Wij bieden kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, tussen- en buitenschoolse opvang en basisonderwijs op één locatie.


Basisschool in Papendrecht. VCOPS - Vereniging Christelijk Onderwijs Papendrecht en Sliedrecht. VCOPS heeft als doel werkzaam te zijn tot oprichting en instandhouding van scholen voor. Gevoel en liefde voor muziek zit vanaf de geboorte in elk kind. Wil je dit ontwikkelen, dan moet je samen met je kind veel dansen, zingen en naar muziek luisteren.


Muziekschool Papendrecht heeft verschillende cursussen ontwikkeld die hier bij van nut kunnen zijn. Uiteraard staat plezier voorop! Stichting Dorpsbehoud Papendrecht.

Donateur worden van Dorpsbehoud? Ook leest u hier de krant die wekelijks in Papendrecht en omgeving. Christiaan Blom Blom (9), leerling van de Beatrixschool uit groep aan de Van der Palmstraat in Papendrecht , is winnaar gewonnen van het Prinses Cristina Concours. VV Papendrecht heeft een florerende vrouwen- en meidenafdeling.


Ilse Joan van Engelen heeft functie op zijn of haar profiel. Diverse teams in de jeug een dameselftal en de Powervrouwen kenmerken deze enorme groei. De kinderen, juffen en meesters doen op december hun gekste (kerst) trui aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts