vrijdag 17 juni 2016

Magnesiumolie prikt

Magnesium Olie is zeer goed opneembaar is via de huid. Alleen voor uitwendig gebruik! De spray helpt bij het ontspannen van vermoeide spieren en zorgt voor een energieke huid. Klein tablet, goed voor de spieren.


Vandaag besteld is morgen geleverd! Probeer Zechsal pure magnesium!

Spray de olie op de armen, benen of zelfs overal op je lichaam. Sommige mensen adviseren vooral de voetzolen, de buik en de oksels in te smeren. Als men last hebt van specifieke spieren (bijvoorbeeld rusteloze benen) spray de magnesiumolie dan daar. In het begin kan de olie behoorlijk prikken. Dit duurt een aantal minuten.


Het is normaal dat magnesiumolie een beetje prikt , maar als je hevige steken ervaart, echt pijn hebt en niets liever wilt dan het spul er weer direct afhalen, heb je een tekort. Dit is ook wat de fabrikant vertelde, nadat ik hem geschreven had dat het ontzettend pijn deed. Daarbij komen ook vragen naar voren als: kun je er ook te veel van krijgen en is dat gevaarlijk?


Waarom prikt het op mijn huid?

Hoe zit het als ik ook medicijnen gebruik? In deze info sheet zullen we hierop zo goed mogelijk antwoord geven. Zelfs op de meest gevoelige huid op mijn gezicht, prikt het nu bijna niet meer. Ik heb gelezen dat hoe groter je magnesium tekort is, des te meer het prikt.


Of dit echt klopt, geen idee. Maar de huid went er echt aan. Dank voor jullie advies om magnesiumolie te gebruiken bij voetschimmel. Toen het op mijn voeten begon te jeuken (al wat rode vlekken te zien) ben ik meteen begonnen met magnesiumolie erop te spuiten.


Het prikte verschrikkelijk, dus heb ik het eerst met water verdund. Creëer thuis je eigen wellness doe magnesiumbadkristallen in je bad met 1 pure en zuivere magnesium. Dat is heerlijk genieten en gezond.


Ik vind de magnesiumolie fijn. Het prikt een beetje vlak na het opbrengen maar daarna kalmeert het. Ik gebruik het vooral voor het naar bed gaan en als ik veel last heb van spieren en gewrichten ook tussendoor.


Is toch een beetje ver en plakkerig. Voor magnesium toedienen via de hui is er bijvoorbeeld magnesiumolie op de markt. Deze kun je echter ook vrij eenvoudig zelf maken voor een fractie van de prijs uit de winkel. Laagste prijs en grootste aanbod van Nederland.


Onze klanten geven ons gemiddeld een op kwaliteit, levering en service.

Uitgebreid assortiment gezondheidsproducten. Bel of mail voor gezondheidsadvies! Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Zechsal magnesium olie is effectief bij vele gezondheidsklachten. Bovendien herstelt magnesiumolie je magnesiumbalans.


De beste plekken om de magnesiumolie van Zechsal te gebruiken zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Geen magnesiumolie gebruiken op wondjes (het kan geen kwaad maar het prikt enorm!). Bij een verminderde nierfunctie, hartblok (een storing in de prikkelgeleiding van het hart, vertraagde hartslag) en neuromusculaire aandoeningen dient magnesiumsuppletie, indien mogelijk, enkel te geschieden onder medisch toezicht. Ré-genesis magnesium olie gebruik zijn mijn klachten bijna tot helemaal over. Prikt wel een beetje maar dat went zo!


Veel geprobeerd maar niks hielp. Handig een grote verpakking en een navuller die mee kan in de tas of op reis. Hier kunt u de magnesiumolie gerust naast gebruiken, aangezien het lichaam goed overweg kan met een teveel aan magnesium. De olie mag tot keer per dag aangebracht worden. De bron is ontstaan na het verdampen van de Zechstein Zee, circa 2miljoen jaar geleden.


De magnesiumolie is handig in gebruik. Je kan ook magnesiumchloride vlokken aan je voetenbad of badwater toevoegen. Daarover is helaas geen informatie beschikbaar.


Daarnaast kun je prima smeren met magnesiumolie. Bij het gebruik van olie kan het kan een beetje prikken , let daarom wel op bij wondjes of vlak na het scheren of ontharen. Als het toch wat teveel prikt verdun het dan met wat water of meng het met bv een beetje arganolie of met een pompje MSM gel verkrijgbaar in deze webshop. Dit is ok, dan weet je dat je de volgende keer minder moet nemen. Je mag het nemen wanneer jij er behoefte aan hebt, veel mensen nemen het voor het slapen.


De spray is de beste variant aangezien je die het beste opneemt. Zoek op Zechsal, pure magnesiumolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts