donderdag 30 juni 2016

Willem alexanderschool amstelveen

Willem-Alexanderschool Oog voor het kind. Wij willen kinderen hun eigen talenten laten ontdekken en maken graag gebruik van de verschillende talenten in ons team. Heeft u interesse in onze school? Willem Alexanderschool in Aldlân, Leeuwarden. Dat betekent dat wij basiskennis en vaardigheden willen overdragen op cognitief, sociaal, emotioneel en cultureel gebied.


Er zijn momenteel geen agendapunten. In onderstaande kalender staan alle vrije dagen, studiedagen, speciale activiteiten, schoolreizen en andere bijzondere zaken. De schooldeuren gaan open om 08. Dan verwachten we dat iedereen binnen is, de lestijd begint.


U vindt hier cijfers en feiten over ons onderwijs, onze leerlingen, de samenstelling van ons personeel en onze financiën. Alle informatie staat helder op een rij. Waar nodig hebben we de cijfers toegelicht. Misschien heeft u naar aanleiding van de gegevens nog vragen.


We zoeken een gedreven schoolleider die het team vanuit verbinding en een gemeenschappelijke visie op toekomstgericht onderwijs verder leidt. Voor meer informatie verwijzen wij naar de profieltschets die u op deze pagina kunt. De meest volledige site met ruim 66.


Om deze site goed te laten werken gebruiken we cookies. Bekijk privacyverklaring en cookiegebruik. Amstelveen , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Als PDF document, makkelijk om te bewaren, te delen en te printen.


Met meer dan grafieken! Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. AMSTELVEEN Ambities, dromen, wensen en hoop voor Nederland.


Ze stuurden eerder al een boekje voor de toekomstige koning met succeswensen. Naast een willem alexanderschool vind je ook basisschool, bouw, organisatieadvies, kunst, tekstschrijver Telefoonboek. Top Search Queries: geleden en blijft amstelveen willem alexanderschool school waarderen met ingevuld daaruit komt naar voren dat boven het landelijk een score van. Waar je werkt zoals jij het fijn vindt, maar je niet alleen staat?


Protestants-Christelijk, Basisschool. Naast de directeur, bestaat het managementteam uit een onderbouw- en een. Neem dan contact met ons op zodat we de informatie kunnen toevoegen.


Op het ronde plein aan de Orion werd samen. Join LinkedIn today for free. Gezien de naam van onze school was dat ook voor onze leerlingen bijzonder nieuws. Inzet was om een cool logo te maken dat gebruikt kon worden in het motto voor de Koningspelen. Dit organiseerde zij naar aanleiding voor het evenement ‘Run for KiKa’ in Amsterdam wat plaats vind op oktober in Amsterdam.


Alle 4kinderen uit de groepen één tot en met acht renden een aantal rondjes waarmee zij geld ophaalde. Dit gebeurde in een gezellige sfeer. Prins willem alexanderschool op Telefoonboek.


Naast een prins willem alexanderschool vind je ook basisschool, kinderdagverblijf, snackbar, bouw, fotografie Telefoonboek. Facility manager ISS Integrated Facility Services B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts