woensdag 8 juni 2016

Canvas tuinposter

Canvas tuinposter

Alle tuinposters vind je op beslist. Bestel snel jouw tuindecoratie. Tuinposters zijn ideale canvas posters voor buiten! Onze tuinposters met foto zijn namelijk waterafstoten bestand tegen alle weersomstandigheden en ze verkleuren niet in de zon.


Deze tuindoeken worden niet alleen gebruikt als tuinposter , maar zijn ook erg geschikt als spandoek, gevelreclame bouwhek, dranghekdoeken en zijn niet-reflecterend. Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin. Wij kunnen ook uw eigen foto op doek.


Een tuinposter is een ideale accessoire die goed past in elke moderne tuin. Door de combinatie van chic en casual met prachtige tinten, is jouw tuinposter een prachtig kunstwerk. De tuinposter op canvas is altijd modieus, heeft een innovatief design en een topkwaliteit die aan al jouw wensen voldoet.


Canvas tuinposter

Met een tuinschilderij maak je de tuin of het balkon extra gezellig. Bij Intratuin vind je een uitgebreide collectie buitenschilderijen op canvas , hout, kunststof of zelfs aluminium. Kies voor een mooie botanische buitenposter of een landschap, of hou je van een vrolijke dierenprint? Afbeelding naar wens aanpassen op de site.


Showroom voor advies en gratis tuinvoorbeeld. Met prijzen vanaf €mogen wij ons oprecht de goedkoopste aanbieder van Nederland noemen. Wij bieden meer dan 4verschillende formaten aan, van klein tot groot.


Canvas tuinposter

Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat. Voor buiten is deze tuinposter erg goed geschikt. Je foto wordt op hoogwaardig en weerbestendig vinyl gedrukt waardoor het duurzaam is.


De poster is op deze manier een waardevolle toevoeging voor je tuin of balkon. Via de meegestanste gaten met ringen is de tuinposter makkelijk en strak op te hangen op elke ondergrond. Upload uw eigen foto of kies gratis een foto uit onze top collectie. De afbeelding wordt op hoge fotokwaliteit geprint op PVC vinyl met een inkt die bestand is tegen Uv-licht en bij elk type weer kan worden toegepast.


Fleur je tuin op met de tuinposters van Drukzo! Het materiaal is water- en winddicht en worden UV-bedrukt waardoor de kleuren lang goed blijven in de zon, dus deze posters kunnen met elk weer blijven hangen. De tuin poster is gemaakt van 510grams canvasdoek van PVC materiaal en wordt op een houten frame van 2cm dikte gemonteerd.


Tuindoek, tuinposter of canvas met eigen afbeelding maken of kies een afbeelding uit de galerij. Dé beste kwaliteit tuindoek en canvas. Verder bestaat jouw canvas uit een stevig 3grams canvas doek van mm dik.


De foto op canvas is geschikt voor binnen en kan eventueel buiten opgehangen worden onder een afdakje. Wil je een speciale foto op canvas voor buiten? Dan raden wij je een tuinposter aan. Veelal worden tuinposters op vaste maten aangeboden, bij Photogifts. Het minimale bestelformaat van een tuinposter is 40xcentimeter.


Het maximale grootformaat van een tuinposter is 300x1centimeter groot. Met een foto op tuinposter kun je op een goedkope en simpele manier jouw tuin heel snel omtoveren tot iets moois! Je kunt jouw customized tuinposter bijvoorbeeld op je schutting, hek, deur of schuur hangen. Je tuin krijgt meteen een andere uitstraling en veel meer kleur.


Het verzenden van een tuinposter is gratis binnen Nederland en België. Het kan voorkomen dat u opzoek bent naar een tuinposter maar uw gewenste formaat niet wordt aangeboden in onze webshop. Dit komt doordat wij in eerste instantie de meest gangbare maten van tuinposters aanbieden.


Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen, uitstekende service en een heldere, eenvoudige website. Dit zelfklevend doek is uniek in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts