dinsdag 14 juni 2016

Jacuzzi cover op maat

Ergebnisse von Suchmaschinen! Specialistisch advies nodig? Ook een zwemspa cover of cover op maat kunt u bij ons bestellen. Het gebruik van een cover is zeer belangrijk.


Laat u goed voorlichten over de eigenschappen van de cover. Een goedkope en slecht geisoleerde spacover kan u namelijk jaarlijks veel geld extra kosten. Wij bieden op maat gemaakte spa covers , dus geschikt voor ieder model, en ieder merk.


De covers zijn van lichtgewicht materiaal gemaakt en daarom makkelijk te hanteren. Elke cover is voorzien van versterkte handgrepen en kindveilige slotjes. U bent bij BOS op het juiste adres voor uw spa cover op maat. Maatwerk jacuzzi cover specificaties Kies voor een nieuwe maatwerk cover voor uw jacuzzi wanneer uw huidige cover niet meer mooi of kapot is.


Jacuzzi cover op maat

Nu korting op luxe spa covers op maat ! Let op : tijdelijke actie! Een spa cover is een essentieel onderdeel van je spa. Naast dat het vuil uit je spa houdt, zorgt hij ook voor isolatie zodat de spa makkelijker op temperatuur kan blijven en je minder stroom verbruikt. Heb je een nieuwe spa cover nodig? Nergens vind je zoveel keuze als bij ons.


Nieuwe jacuzzi cover bestellen? Wij leveren voor vrijwel alle spamerken hoogwaardige covers op maat. De juiste cover op maat (anders dan een fabriekscover) gemaakt, biedt altijd de beste isolatie. Is uw cover te zwaar om vast te pakken, volgezogen met vocht en met schimmel als gevolg?


Dat is slecht voor uw gezondhei levert bovendien veel warmteverlies op. Bespaar enkele honderden Euro’s aan energiekosten. Ook is het mogelijk een spa cover geheel op maat te laten maken. Skoy Spacovers is een Nederlands bedrijf dat maatwerk spacovers produceert en verkoopt.


Veel spa-leveranciers en particulieren bestellen hun SPACOVER buiten de grenzen, meestal in Amerika, en weten niet dat er in Nederland dus ook een producent zit. Skoy maakt spacovers in eigen werkplaats in Dodewaard in elke gewenste maat en uitvoering. Spa en jacuzzi covers op maat. Bent u opzoek naar een spa cover ? Bij ons kunt vele modellen jacuzzi of spa covers op maar laten maken. Zo heeft u altijd de garantie dat de afdekking geheel en goed aansluit op uw spa.


Jacuzzi cover op maat

Bij ons heeft u de keuze uit budget modellen en Deluxe modellen. De budget modellen kunnen tot 250cm bij 250cm gemaakt worden. Zie de pull down rechts onder de prijs voor uw afmeting jacuzzi en de bijbehorende prijs zal verschijnen. Een jacuzzi cover beschermt tegen weersinvloeden, verkleuren en verbleken van uw jacuzzi. Bovenal is een jacuzzi cover essentieel voor de isolatie van uw jacuzzi.


Losse cover voor jacuzzi. Naast diverse standaard formaten is het ook mogelijk om een cover speciaal op maat te laten maken. Zie hiervoor de categorie ' covers op maat '. Jacuzzi cover in diverse standaard maten leverbaar. De Spa Cover op maat budget is een cover voor je jacuzzi of (zwem)spa. Bekijk de kleuren en bestelprocedure of bel ons!


Deze covers zijn te bestellen verschillende kleuren en in enkele vershillende modellen. De spa cover zorgt ervoor dat het water in de spa op temperatuur blijft en vuil niet in het water kan komen. Belangrijk is ook dat de cover goed aansluit op je spa. Indien in onze voorraad geen cover zit die aan uw afmetingen voldoet kan die uiteraard worden op maat gemaakt. Er wordt daar geen meerprijs voor aangerekend.


Als extra optie kunt u kiezen voor een extra 2e vochtscherm. Dit kan de levensduur van uw cover verlengen. VEILIG Wij monteren afsluitbare gespen aan de onderzijde met een bandje van skai-leer aan de cover.


De houder van de gesp wordt met de RVS-schroefjes, los bijgeleverd. U dient deze zelf op uw bad te schroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts