dinsdag 28 juni 2016

Cadeaukaart intratuin

Geef iets leuks om te Doen cadeau! Het saldo van de kaart bedraagt minimaal euro, maximaal 1euro en elk willekeurig bedrag daartussen. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.


Cadeaukaart intratuin

In te wisselen online en in onze winkels. Met de cadeaukaart kan iemand zelf zijn perfecte kamerplant, bloempot, tuingereedschap of woonaccessoire uitkiezen en sla je dus nooit de plank mis. De cadeaukaart is te besteden in één van onze winkels of bij een online bestelling. Er worden geen extra kosten gerekend voor de kaart zelf.


Deze wordt dan mooi door ons ingepakt. Met een cadeaukaart geven zit je altijd goed! Hier vind je jouw dichtstbijzijnde vestiging met alle lokale aanbiedingen, activiteiten en openingstijden.


Heb jij een digitale kerstwens verstuurd? Intratuin Cadeaukaart online bestellen Op Primera. Verras ze met de HEMA cadeaukaart en geef ze toegang tot het uitgebreide en unieke assortiment van HEMA.


Wilt u iemand verrassen met een cadeau waar de ontvanger écht wat aan heeft? Dan bent u bij Cadeaukaart. Van een dinerbon tot een fashionbon tot een bon voor online. Kies zelf een gewenst bedrag tussen 5. Hoe kun je kamerplanten nou het beste verzorgen?


Cadeaukaart intratuin

Dan gaan we nu weer terug naar de winactie hier op Christmaholic. Ik mag dus maar liefst cadeaukaarten weggeven ter waarde van €5- per stuk. Natuurlijk kun je de cadeaukaart ook spenderen in de gezellige restaurants. Een tuin vraagt om onderhou maar hoe pak je dat aan?


Wij geven je in onze blogs de beste tuin- en snoeitips zodat jouw tuin er straks prachtig bij staat. Het is zowel een leuk cadeau om te geven als om te ontvangen. De ontvanger heeft de keuze uit meer dan 80.


Cadeaukaart intratuin

Hieronder treft u nuttige informatie aan met betrekking tot uw ontvangen cadeaukaart. Zo kunt u bij veel cadeaukaarten uw saldo checken via de website en voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van de betreffende winkel. Bestel het originele cadeau voor iedereen die van wonen, interieur, design en tuinieren houdt. Ga voor nieuwe meubels, trendy woonaccessoires, praktisch klusmateriaal of fleurige planten. Met deze cadeaukaart kun je namelijk terecht bij meer dan 1woonwinkels en ruim 1tuincentra in heel Nederland.


Bij iedere plantenliefhebber zweeft er wel een plant in een groen jasje door de kamer. De kokedama is populair én makkelijk om zelf te maken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van acties en nieuwe acceptanten via de e-mail.


Cadeaukaart intratuin

Ik word heel blij en zen van al het groen in ons huis en ook van dit verhaal. Ben ook bijna wekelijks in de intratuin te vinden. Soms om gewoon een rondje ‘energie‘ op te snuiven.


Dit verhaal van intratuin inspireert toch zelfs iemand die geen groene vingers heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts