donderdag 16 juni 2016

Bamboerolscherm

Koop nu en betaal pas over dagen! Bamboerolscherm gemaakt van bamboestokken. Dit scherm kan in verschillende vormen opgesteld worden en het geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Naast het creëren van privacy zorgt deze bamboerolscherm van Nature ook voor een mooi en natuurlijk aanzicht in uw tuin!


Deze afscherming van bamboestokken kunt u gebruiken als schutting voor meer privacy in uw tuin, als afscheiding in uw tuin voor een ruimtelijker effect of als een prachtige decoratie.

Gemaakt van dikke bamboestokken van ca. De verbindingsdraden zitten niet in het zicht! Bamboe is een snelgroeiende grassoort die zeer sterk is.


Deze van bamboe gemaakte schermen hebben deze eigenschap ook. Met zeer weinig onderhoud kunnen deze bamboerolschermen jarenlang meegaan. De bamboe geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling, iets wat stuttingen minder geven. Gebruik bamboe matten als afscheiding, bescherming, decoratie of creeer een schaduwplaats.


Bekijk snel onze grote collectie bamboe matten.

Dus de verbinding draden zitten niet in het zicht! De producten zijn gemaakt van puur natuurlijk materiaal als bamboe. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum. Toon winkelwagen MENU Toggle navigation.


De stokken zijn doorboord en met. Goedkoop en snel geleverd. Ook te koop bij handelsonderneming heko in rogat bij meppelprijzen zijn incl. Het bamboerolscherm heeft een rustige en natuurlijke uitstraling.


Ook is het scherm op verschillende gronden inzetbaar. Planten kunnen niet worden afgehaal deze worden rechtreeks vanaf de kwekerij verzonden. Bamboematten voor uw tuin koopt u bij Haagjekopen!


Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er gespleten bamboematten, maar ook mooie volle. Voor afscheiding, bescherming, decor of om een schaduwplaatsje te creëren zijn deze producten een ware opluistering voor uw tuin. De nieuwste trend in bamboematten!


De bamboe is van nature donker dus geen geverfde stokken maar puur natuur. Het betreft een natuurproduct welke niet kleurvast is.

Klik op de foto voor een uitvergroting. Uw bamboerolscherm hoog 80x80m koopt u goedkoop bij Warentuin! U-profiel bamboerolscherm U-vormig metalen profiel gemaakt van verzinkt staal.


Deze profielen geven de bamboerolschermen extra stevigheid en zorgen tevens voor een mooie afwerking van deze schermen. Deze webwinkel maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te. Robuust bamboerolscherm , gemaakt van donkere bamboe Nigra. IJzerdraden zijn door de stokken geboord dus vrijwel onzichtbaar - Dikte ca.


Half scherstippellijn geeft verdeling scherm aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts