dinsdag 20 april 2021

Zwemschool dorien

Door u gemiste - ook de niet ingehaalde - lessen worden wél in rekening gebracht. Bent u het niet eens met de factuur, bel of mail Dorien. Overleg is altijd mogelijk!


In de loop van de jaren hebben Dorien en ‘haar meesters en juffen’ al tienduizenden kinderen uit Groningen, Haren én omstreken opgeleid voor een Nationaal Zwemdiploma, het Nationale Zwem-ABC of een vervolg daarop. Een kleinschalige zwemschool nabij het Stadspark in Groningen.

Nederland is een waterland. Het is een veilig idee dat onze kinderen zich goed weten te redden in het water. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke leuk en gezond om te zwemmen! Kinderen weten zich vaak eindeloos te vermaken in het water. Mijn dochter heeft het erg naar haar zin gehad.


Oud ALO-er Dorien en ‘haar meesters en juffen’ hebben al tienduizenden kinderen uit Groningen, Haren en omstreken opgeleid voor een. Een van mijn juffen gaat verhuizen naar Bonaire en een andere juf krijgt in de kerstvakantie zwangerschapsverlof. Ik zoek nu dringend een zwemlesgever voor ABC!

Ontdek dan onze zwemschool in Zuidhorn slechts minuten vanaf Groningen. Voor de zwemschool kunt u parkeren en het openbaar vervoer stopt voor de deur. Spreekt persoonlijke aandacht, kwaliteit en een goede sfeer u aan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Financieel administratief medewerker Jeugdbescherming Noord.


Zwemschool nog geen minuten vanaf Groningen! Er wordt al jaar les gegeven aan kinderen vanaf jaar. De lesgevers zijn voornamelijk (ex) Calo studenten.


Dorien de Koning heeft functies op zijn of haar profiel. Het fitnesscentrum en de zwemschool zijn twee losse bedrijven en u kunt dus niet met het abonnement van het fitnesscentrum gebruik maken van de zwemlessen. Mijn zoontje ging eerst naar een andere zwemschool. Iedere week ging hij met pijn in de buik, huilend naar de les.


Hij kreeg weinig aandacht en we kwamen geen stap verder. Sinds we hier Zijn, gaat hij met sprongen vooruit. Dit komt door de échte aandacht die kinderen krijgen en steeds weer herhaling van de juiste techniek.


Letterlijk vertaald betekent TriVia “Drie Wegen”. De naam verwijst naar de drie belangrijke afdelingen diploma­zwemmen, water­polo en wedstrijd­zwemmen.

Mytylschool is een zwemschool voor zwemles in Haren Gn. We hebben ons zwembad gebouwd met de intentie om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen plezier aan het water te laten beleven. Dit afstudeer-onderzoek staat hieronder gepubliceerd.


Wij kregen van u een tevredenheids score van. Daar zijn wij natuurlijk ongelooflijk trots op. Dorien meent dat kinderen het ritme niet kwijt moeten raken. Ze maakt extra groepen en zegt momenteel daardoor genoeg plaatsen te hebben.


Bij alle Akwaak- zwemscholen is het motto: zwemles is leuk! En dat is bij Akwaak Haren zeker ook het geval. Wij verzorgen zwemlessen die kindvriendelijk, veelzijdig, kleinschalig en duidelijk zijn.


Kortom, gewoon goede zwemles!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts