vrijdag 23 april 2021

Zwemmen culemborg

Na een korte sluitingsperiode hebben wij de deuren weer geopend. De fanatiekere zwemmers kunnen uiteraard ook terecht binnen ZV de Meer. Dit kan als wedstrijdsporter of als recreant.


Als wedstrijdsporten bieden we wedstrijdzwemmen en waterpolo aan. Daarnaast is er voor leden die zelf banen willen zwemmen zonder de trainer de mogelijkheid om lid te worden als masterzwemmer.

Welkom op de site van zwemklassieker Beusichem - Culemborg. De zwemklassieker Beusichem - Culemborg (de Lektocht) is de enige zwemwedstrijd die in een rivier wordt gehouden, waar ook de scheepvaart gewoon doorgaat en het startpunt niet gelijk is aan het finishpunt. Of zoals de zwemmers vaak zeggen: je zwemt tussen de koeien en de scheepvaart. Het bestond uit twee loodsen, waarin de badgasten zich konden omkleden en er was een kantoortje voor de badmeester. Op woensdagavond tussen 18.


De Waterlinie in Culemborg. Aan leden vanaf jaar wordt door bevoegde vrijwilligers les gegeven. Er wordt instructie gegeven voor diverse brevetten en diploma’s, bijvoorbeeld: Junior redder, Life safer en Lifeguard.

De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Culemborg wordt er op meerdere locaties zwemles gegeven. Bekijk de kaart of de lijst voor het complete aanbod van zwemlessen in Culemborg.


ZC’is een zwemvereniging waar gezelligheid en plezier voorop staan. Voor de één is dat een goede techniek leren en voor de ander is dat steeds sneller zwemmen. Daarna gaan de overige zwemmers van start in groepjes van 1 onder het toezicht van de reddingbrigade. In Culemborg en omstreken wordt nu vertel dat je bij Stichting Vrijstad veilig en onder goede begeleiding kan leren zwemmen. Momenteel staan er enkele aspirant deelnemers op de wachtlijst.


Iedere maand komt er wel weer één bij. Kinderen zijn de hele dag zoet op het Jutterseiland met natuurlijke toestellen, een vlot en een hutje. En er is een echte retro trimbaan.


De Stichting Vrijstad biedt aan alle mensen met een beperking, uit Culemborg en omgeving, de mogelijkheid te sporten en te ontspannen. Hierdoor is de Stichting Vrijstad in Culemborg en omgeving een begrip geworden. Zwemmen is de ideale manier om gewicht te verliezen en krijgen fitness sport.


We hebben momenteel de volgende faciliteiten die u toelaten om zwemmen in Culemborg. Reviews Jarenlang heb ik genoten van de combi zwemmen en ontspannen.

De Stichting Zwemmen Culemborg , die het bestuur van het zwembad vormt, moet dus met een voorstel komen. Dat moet op juli besproken worden. Voor de liefhebbers van zwemmen en beweging, maar die niet een specifieke les willen volgen is banenzwemmen ideaal. De Goilberdingerwaarden liggen in de uiterwaarden ten westen van de spoorbrug van Culemborg.


Een beperkt deel van dit gebied is hondenlosloopgebied. Honden mogen hier het hele jaar ravotten en zwemmen in de Lek. Het gedeelte links van de spoorbrug is aangewezen als hond losloopgebie zie ook deze kaart. Het binnenbad bestaat uit een doelgroepba peuterbassin, wedstrijdbad met duikplank en een koud bad.


Je kunt hier tevens heerlijk relaxen in de sauna met stoombad. Laco zwembad Geldermalsen verzorgt zwemles, babyzwemmen (Knuffelzwemmen) en groepslessen zwemmen voor jong en ou zoals AquaFit, AquaVitaal en Laco Gymics. Op deze site is informatie te vinden over de kwaliteit van het zwemwater en omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts