donderdag 29 april 2021

Zwemmen oisterwijk

Op de volgende datums vindt het diplomazwemmen voor het zwemABC plaats: verder lezen. Na maandenlang bouwen is de spiksplinternieuwe sportaccommodatie Den Donk af! Zwem Bootcamp, een goed voornemen in de praktijk Even wat afwisseling bij het hardlopen in de kou.


Ja, dan moet je toch echt gaan zwemmen. Er is een peuterspeelba een middeldiep bad met een grote familieglijbaan en een diep bad met wedstrijdafmetingen. Heerlijk om doorheen te wandelen.

Overal zijn doorkijkjes en op veel bankjes kun je even wegdromen bij de vennen. Stevige doorstappers kunnen verder wandelen in het aangrenzende natuurgebied Kampina. Leystromen, HVO en gemeente ondertekenen prestatieafspraken. Banenzwemmen is de perfecte workout.


Je voelt je gewichtloos in het water en kunt vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Het is daarom ook ideaal voor mensen met een blessure. Kom bij ons zwemmen en ervaar het zelf.


Zwemmen werkt over het algemeen stress verlagend. Natuurlijk is zwemmen een vorm van beweging, maar je merkt al gauw dat je in het water minder last hebt van bepaalde ongemakken, die je wel ondervindt bij hardlopen of fietsen.

Je zweet niet en krijgt het niet te warm. Zeker in Nederlan waterland. Zwembad De Leye biedt verschillende lessen en activiteiten aan voor allerlei doelgroepen. Zin om mee te doen aan onze. Hangt zwemmen in Staalbergven aan een zijden draadje?


VIDEO OISTERWIJK - Kan er nog maar één zomer gezwommen worden in openluchtzwembad Staalbergven? Op die bange vraag lijkt volgende maand een voorzichtig antwoord te komen. Wij zijn vandaag geopend tot 18:uur. In Noord-Brabant zijn er diverse mooie subtropische zwembaden.


Een dagje zwemmen met kinderen is altijd geslaagd wanneer je een subtropisch zwembad bezoekt. Oisterwijk wacht op onderzoek. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de wildwaterbaan of door lekker snel van de glijbaan te gaan. En om te gaan zwemmen hoeft het natuurlijk helemaal niet per se lekker weer te zijn!


Er zijn namelijk genoeg zwembaden in Brabant voor een dagje waterpret binnen. En welk kind houdt er nou niet van spannende glijbanen en kolkende wildwaterbanen? Een dagje naar het zwembad is voor veel kids een super leuk uitje waar ze nog lang over na zullen.


Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen , schaatsen, buitensporten en de sporthallen.

Zeemeermin zwemmen in Oosterhout of zelfs op locatie wanneer er een zwembad beschikbaar is. Ben je zelf zwemonderwijzer of heb je een zwembad waar je zelf zeemeermin zwemles of zeemeerminnen feestjes wil gaan geven. Zeemeermin experience biedt ook de opleiding tot “zeemeermin instructeur”.


Ook zeer geschikt als teambuilding of teamuitje. Sport- en Zorgatelier WYzorg Sport- en Zorgatelier WYzorg, specialist op het gebied van NAH (niet aangeboren hersenletsel), heeft meerdere professionals onder één dak met één missie en één visie. Er zijn in de regio Tilburg véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpa blotevoetenpa een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Waar kun je heen voor een verfrissende duik?


Wij helpen je graag verder en hebben alle zwembaden en recreatieplassen in en rondom Tilburg op een rijtje gezet. Voor een frisse duik in het water, een gezonde geest, en een gezond lichaam ga je naar De Vennen in Dongen (in de buurt van Tilburg en Breda).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts