dinsdag 13 april 2021

Zwemmen sneek

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. BINNEN EEN JAAR JE A-DIPLOMA , GEGARANDEERD ! Het binnenba inclusief glijbanen, zal geopend zijn voor bezoekers die graag naakt zwemmen. Alleen banen zwemmen kan natuurlijk ook.


Helaas heb ik slecht nieuws te melden. Ik ben hier persoonlijk zelf niet blij mee.

Maarten zwemt nog steeds in de Zwette, tussen Leeuwarden en Sneek. Vorig jaar startte Maarten in de nacht met zijn zwemtocht. Nu trekken zijn eerste kilometers veel meer publiek.


De openingstijden van Zwem- en recreatiebad It Rak Burgemeester de Hooppark in Sneek vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwem- en recreatiebad It Rak - op Openingstijden. Friesland - Ga in Zwembad It Rak na het zwemmen nog wat drinken of fitnessen. Een glijbaan, kleuterbad en whirlpool maken een dagje waterplezier. Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten.


Geniet bijvoorbeeld van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Zoek je speciaal naar een binnenba bijvoorbeeld omdat het weer het niet toelaat om buiten te zwemmen ?

Ook dan ben je hier op het juiste adres, de binnenbaden kan je vinden in het overzicht. Ook bij jou in de buurt zit vast en zeker een mooi binnenzwemba de tabel kan je bekijken op naam en op plaatsnaam. Koop nu en bespaar geld vandaag. Bekijk de openingstijden van Swimfun, de tarieven, het adres en de route.


Swimfun is elke dag geopend voor recreatieve bezoekers. U kan tevens zwemmen offertes aanvragen in sneek en zwemmen producten zoeken. Als bedrijf kunt u ook schadeverzekering persberichten of dakbedekkingsmaterialen persberichten versturen. Bent u werkzaam in zwemmen bedrijf in de regio sneek ? In Sneek in de gemeente Sûdwest Fryslân is zwembad it Rak de plek om naartoe te gaan als je banen wilt zwemmen in het wedstrijd bad. Behalve banen zwemmen is het ook mogelijk om recreatief bezig te zijn in het heerlijke water.


Hier is een geweldige glijbaan wat altijd erg leuk is voor de kinderen. Of je nu subtropsich wilt genieten in een van onze binnenzwembaden, meer bent van een frisse neus halen in een buitenbad of wilt chillen op het stran de keuze is reuze. Zwemmen doe je in Friesland. Naaktzwemmers kunnen vanaf zaterdag februari terecht in zwembad It Rak in Sneek.


Tot voor kort zwommen ze ‘s winters in hun blootje in Sportstad Heerenveen, maar daar kwam een einde aan. Maikel van Dinther en Tjipke Tasma zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie want het alternatief, zwemmen in Veendam, is te ver uit de buurt. Iedereen wil graag veilig zwemmen in schoon water.


Sommige plaatsen zijn daarvoor meer geschikt dan andere. Hieronder enkele mogelijkheden.

Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen! Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke. In het recreatiebad kun je naast lekker zwemmen , heel veel avontuur beleven! Wie is als eerste beneden van de snelle glijbaan?


Door de tijdswaarneming kun je een echte wedstrijd doen met je vrienden! Eenmaal beneden zwem je gelijk door naar het buitenbad. Ga dan weer snel naar binnen en neem plaats in het warme bubbelbad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts