donderdag 20 augustus 2020

Zwembad 457 x 122

Koop nu een zwembad al vanaf €65! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Intex Prism Frame zwembad 4x 1cm. Schrijf de eerste review over dit product. Vandaag bestel morgen in huis!


Je blaast de ring op, vult het bad met water en de ring drijft vanzelf naar boven tot het zwembad uit zichzelf blijft staan. Het kan haast niet simpeler! Spreid het zeil van uw zwembad op de gron zet het frame in elkaar en bevestig het aan het frame. Dit duurt niet langer dan minuten, waarna u het zwembad met water kunt vullen.


Het is duurzaam en makkelijk te monteren. Dit zwembad is er één waar je jarenlang van kunt genieten. De baden zijn verkrijgbaar in vele formaten, waardoor er altijd een geschikt bad verkrijgbaar is dat helemaal bij uw situatie past. Het zwembad is binnen enkele minuten vulklaar.


Blaas met een pompje de opblaasrand op en het zwembad is gereed om. Geniet met het hele gezin genieten van een. Zonder zorgen lekker zwemmen dus. Hiermee heeft dit zwembad de ideale afmetingen en verhouding voor een echt familiezwembad.


Hierdoor kunt u snel van het bad genieten. Het duurzame stalen frame van het zwembad zorgt voor veel stevigheid en stabiliteit. Vraag : kan ik het zwembad aankopen zonder de toebehoren zoals filter, ladder enz. De zwembaden zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, dankzij de handige DVD die wordt meegeleverd.


Het sterke frame en de stevige kwaliteit van het bad maken dit ronde opzetzwembad geschikt voor zomers lang zwemplezier. Bovendien is deze nieuwe versie uitgevoerd in een subtiele lichtgrijze kleur. Het stalen frame van hoge kwaliteit is stevig en duurzaam. Daarnaast is het zwembad snel en eenvoudig op.


Kenmerkend voor deze zwembaden is de opblaasbare bovenrand van het zwembad. Deze blaast u op voor u het zwembad begint te vullen. De rand blijft drijven en stijgt dus mee met het vullen van het bad. Op werkdagen voor 16:besteld en betaald?


De afmetingen van dit zwembad zijn 4x 1centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad. Toevoegen om te vergelijken.


Met dit zwembad hebben al duizenden gezinnen, heerlijke warme zomerdagen beleefd in hun achtertuin. Groot genoeg om met het hele gezin gebruik van te maken. De ronde zwembadliner is gemaakt van 3-laags materiaal: lagen pvc met een polyester raster ertussen, voor ongekende bestendigheid tegen slijtage en lekken. Zwembad Steel Pro 4X 122Cm. De hoogte variëren van tot 1cm.


Deze zwembaden zijn binnen tot minuten op te zetten waarbij geen enkel gereedschap benodigd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts