vrijdag 28 augustus 2020

Zweedse hottub

Haal vandaag nog een Hottub in huis. Kies uit producten vanaf € 1500. Baden in een Zweedse archipel. De Zweedse archipel is een ideale plaats voor een houtgestookte hottub.


In de winter heeft u een prachtig uitzicht op kliffen, stromend water, zonlicht, sneeuw en ijs.

Zo kunt u optimaal genieten van de natuur, zeker als de hottub houtgestooktis. Geen elektra, geen storend geronk, alleen het zachte geknisper van. Skargards ontwikkelt en produceert Zweedse hottubs.


De fabriek ligt aan het grootste meer van Zweden, Vänern. De hottub die u ontvangt ziet er precies uit, hoe u zich deze voorstelt. Onze werkplaats ligt aan het grootste meer van Zweden, Vänern.


Onze hottubs zijn in verschillende landen in Europa verkrijgbaar. Een elegant Zweeds ontwerp geïnspireerd op de traditionele houten hottubs, gebouwd met hoogwaardige materialen, waaronder het ergonomische bad van glasvezel.

Gratis verzending in Nederland en klaar voor gebruik. Deze Zweedse fakkel van naaldboom hout geeft tot branduren plezier. Een Zweedse fakkel is een bijzondere blinkvanger in uw tuin. Natuurlijk prachtig naast uw hottub , bbq of vuurkorf. Met een TÜNNI ( hot tub ), start u een nieuwe vorm van leven in uw vrije tijd.


De combinatie van het warme water, de frisse buitenlucht en de ambiance zorgen er voor dat u een andere wereld betreed. In dat geval kan het soms beter zijn om een hottub met interne kachel te nemen, zodat u de ruimte voor een buitenkachel kunt besparen. De kunststof hottub die u ontvangt is helemaal afgestemd op uw wensen. Wij rusten iedere hottub uit met de door u gekozen accessoires en bezorgen hem aan huis – zonder verzendkosten.


Al onze hottubs zijn uit glasvezelversterkt kunststof vervaardig wat ook bij de bouw van zeilboten gebruikt wordt. Bent u er nog niet helemaal uit of u een Hottub wilt kopen, overweeg dan eens de optie om eerst een Hottub te huren. Bij Verhuurhottubs kunt u vaak in uw eigen regio een Hottub huren, welke vergelijkbaar zijn met de ISBJØRN Hot Tub. Lees hier meer over een hottub huren. Je kan bij Ticra Outdoor behalve voor aanschaf ook terecht voor het huren van een hottub.


Wij verhuren hottubs zowel aan bedrijven als aan particulieren. Je kan je eigen mobiele hottub huren voor een speciale gebeurtenis zoals een familieweeken tuinfeest of bedrijfsfeest. Hottub zelf bouwen met hulp Hottub zelf bouwen?

Er komen eigenlijk altijd vragen op. Hoe lang moet ik stoken, wat heb ik nodig voor de circulatie van het water. Kan ik het water langer bewaren? De komende tijd zullen wij hier steeds meer producten toevoegen welke gebruikt kunnen worden bij het hottub zelf bouwen. Een unieke Zweedse design hottub met interne houtkachel.


Niet alleen vanwege het trendy design van het ba maar ook door het uitstekende zitcomfort. De Hottub is een kwaliteitsproduct dat is vervaardigd van duurzame materialen tot een eenvoudig en mooi ontwerp. Afhankelijk hiervan duurt het opwarmen van de houten hottub gemiddeld tot uur en de hottubs voorzien van kunststoffen binnenkuip uur.


Bastu, het Zweedse woord voor sauna. Het produckt is chloorvrij en biologisch afbreekbaar. Vele ervaring hottub gebruikers zijn al jaren op zoek naar een voordelig en goed werkend middel om chloorvrij hun spa, hottub of zwemwater te desinfecteren en te onderhouden.


Dit Zweedse chloorvrij reinigingsmiddel is revolutionair en vele jaren getest. In deze rubriek zullen wij een aantal tips en adviezen geven voor het plaatsen en gebruik van uw Hot Tub en het mogelijk onderhoud. Aan de orde komen het vullen en legen van uw Hot Tub , de opwarming, wateronderhoud en hoe u eventueel het hout kunt onderhouden. Klik op een van de volgende opties uit het submenu. Tijdens een gesprek met een verkoopadviseur zullen wij uitvoerig stilstaan bij het onderhoud van het water voor uw Hot Tub.


Dit heeft te maken met het feit dat het water in een Hot Tub veel sneller dan bijvoorbeeld een zwembad vuil zal worden als gevolg van de hoge badtemperatuur van ca. FSC-Hout, Geen Plastic, Duurzaam, Kwaliteit en Vakmanschap Heerlijk Ontspannen in uw eigen Tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts