dinsdag 14 juli 2020

Zwemmen subtropisch

Subtropisch zwembad Nederland ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Nederland. De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen. Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua!


Zwemmen subtropisch

Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden.


Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche. Een potje beachvolleybal op de ligweide. Zwembaden van Intex, Bestway of. Zwemmen kan in het Maxawave 25-meterbad met een temperatuur van graden.


Zwemmen subtropisch

Je kan je laten meevoeren in een kronkelende Wildwaterbaan van de Oase tot in de Woestijn. Het golfslagbad en het zwembad achter de rotsen, en de glijbanen zijn open. Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs AquaFun!


Kinderen vanaf jaar, mits in bezit van een zwemdiploma, mogen het zwemparadijs zonder begeleiding van een volwassene betreden. Samen plezier maken in het water, tegen de golven in zwemmen in het golfslagbad of oneindig vaak van de glijbanen. Neem uw jarige kind en de beste vriendjes en vriendinnetjes mee en vier de kinderverjaardag eens op een andere manier in ons Subtropisch Waterparadijs. Wilt u vaker een dagje komen zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs op Landal Het Vennenbos?


Koop dan voordelig een 10-badenkaart. Deze kaart is na uitgifte jaar geldig en geeft toegang tot maximaal twee personen per dag. Het subtropisch zwembad in Zeeland beschikt over een warmere lucht- en watertemperatuur en je bevindt je in heerlijke, subtropische sferen. Zwemmen is leuk, maar zwemmen en spelen in een subtropisch zwemparadijs is nog leuker!


Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Er zijn allerlei attracties voor jong en oud. De subtropische zwembaden van Aqua Mundo zijn onderdeel van Center Parcs.


Tropiqua heeft twee superspannende glijbanen. Elk Center Parcs vakantiepark heeft een prachtig zwembad. Een bezoek aan ons subtropische zwembad natuurlijk niet ontbreken. Maar ook voor zwemlessen en kinderfeestjes is het zwembad zeer geschikt. In ons subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone.


In Noord-Brabant zijn er diverse mooie subtropische zwembaden. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de wildwaterbaan of door lekker snel van de glijbaan te gaan. Ga bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo!


Een dagje uit in Center Parcs. Verblijf je niet in Center Parcs, maar wil je wel graag een dagje uit om te zwemmen ? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts