woensdag 1 juli 2020

Zweedse brievenbus

Zweedse brievenbus

Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Meerdere aanbieders online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 1producten vanaf € 299. Flexbox is gecertificeerd door het Zweedse Trygg E-handel, wat betekent dat u zich gerust en veilig kunt voelen wanneer u van ons koopt.


De taak van Trygg E-handel is het beschermen van de consument, en alleen stabiele en serieuze internetwinkels kunnen gecertificeerd worden. Deze speciale brievenbus geconstrueerd naar Zweeds design is de Posthus brievenbus , ambachtelijk vervaardigd van larixhout en geschilderd met milieuvriendelijke verf. Deze brievenbus zal een welgekomen blikvanger zijn voor jezelf, uw bezoekers en de postbode.


Zweedse brievenbus

Brievenbussen in traditionele Zweedse kleuren en design. Wie heeft ooit gezegd dat brievenbussen saai moeten zijn? Zoals de naam van deze brievenbussen het zelf zegt : Zweedse degelijkheid gecombineerd met een beveiligd opvangsysteem. Onze brievenbus bevindt zich in een gemetst muurtje, het sierstuk dat er uitsteekt is helaas toen verkeerd geplaatst. Zoals je kan zien loopt het schuin stuk naar binnen toe, wat met regenbuien ervoor zorgt dat het water ook naar binnen loopt en alle poststukken nat maakt.


Deze bijzondere Posthus brievenbus is gemaakt naar Zweeds design. Deze fraaie brievenbus is makkelijk te monteren en heeft een speciale afwerking. Het Posthus heeft geen slotje. Een montage handleiding en schroeven zijn bij de Zweedse brievenbussen bijgevoegd. Het posthus is een brievenbus naar Zweeds design, ambachtelijk vervaardigd van larixhout en geschilderd met milieuvriendelijke verf.


Zweedse brievenbus

Post en kleine pakketjes kunnen aan de bovenzijde worden ingeworpen en. Exclusief zijn onze houten brievenbussen ! Deze duurzame houten brievenbus is ontworpen en vervaardigd in Zweden. Het Zweedse posthus is een landelijk ogende brievenbus.


Het model is daardoor erg geschikt voor oudere en monumentale woningen. Tot goedkoper via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


De Mail Cottage is een brievenbus naar Zweeds design, ambachtelijk vervaardigd van larixhout en geschilderd met milieuvriendelijke verf. Deze aparte brievenbus is gemaakt van waterdicht en duurzaam larixhout. De Zweedse brievenbus heeft de inworp opening aan de bovenzijde, onder het dakje zitten. Dit is een brievenbus zonder slot. Samen met de post en reclamebladen kan men ook de dikste krant veilig deponeren.


De Bobi duo brievenbus heeft de dubbele capaciteit van de Bobi solo. Dit posthuis is een brievenbus naar Zweeds design, prachtig vervaardigd van larixhout en geschilderd met verf dat zeer vriendelijk is voor het milieu. De handgemaakte brievenbus heeft de vorm van een huisje, verder is hij niet moeilijk te monteren en heeft hij een buitengewoon mooie afwerking. Bij ons vindt u brievenbussen van de hoogste kwaliteit. Als u bij ons een brievenbus koopt, ontvangt u een exclusief naambordje dat u op eenvoudige wijze in uw brievenbus kunt schuiven.


Zweedse brievenbus

Het bordje is eenvoudig te vervangen als u uw brievenbus een nieuw uiterlijk wilt geven. De brievenbus is eenvoudig te monteren en wordt gratis bij u thuis bezorgd. Op brievenbus -expert kunt u kiezen uit een groot aantal types en verschillende modellen brievenbussen. Heeft u liever een staande brievenbus of een brievenbus die aan de wand kan?


U vindt elk type of model in onze shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts