donderdag 4 maart 2021

Zwemmen meerdal prijzen

Zoek naar zwembad het meerdal op de nieuwe KensaQ. Dit is het ultieme glijden: 1meter lang, van de nok tot in het eindba bocht na bocht. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk geurend kruidenbad. Mis ook niet de masserende stralen van de Hydro-jet.


Naast het zwemba biedt de Aqua Mundo ook diverse andere activiteiten en arrangementen. Wist jij dat je ook voor één dagje naar Center Parcs kan komen? De Aqua Mundo van Center Parcs Het Meerdal is een onvergetelijke belevenis.


In deze tropische oase zorgt de langste glijbaan van Center Parcs voor 1meter waterpret. Lekker zwemmen tussen de golven of van de kolkende wildwaterbaan. Aqua Mundo Het Meerdal America Aqua Mundo, onderdeel van Center Parcs Het Meerdal , is een wildwater spektakel dat je niet mag missen tijdens een bezoek aan het park.


Het Limburgse zwembad met een subtropisch karakter heeft voor ieder wat wils. In Aquo Mundo het Meerdal is er voor jong en oud plaats voor inspanning en ontspanning. Klik om de korting voor Center Parcs Het Meerdal en voor andere uitjes in America te bekijken.


En na dit, dit is de eerste. Faciliteiten Center Parcs Het Meerdal Jong en ou niemand krijgt genoeg in Center Parcs Het Meerdal van de 1meter lange glijbaan in zwemparadijs Aqua Mundo. Spring in het golfslagba ga van de familieglijbaan of gooi de remmen los op de wildwaterbaan.


Na het zwemmen kunt u bijkomen in het kruidenbad of met een hydrojet massage. Zwemmen en een dagje uit naar Center Parcs Het Meerdal Zwemmen en een dagje uit naar Center Parcs Het Meerdal. Genoemde prijzen zijn per gast en gelden voor dagrecreatie, voor bungalowgasten is het Subtropisch Waterparadijs gedurende hun verblijf gratis toegankelijk.


Vroege vogels komen zwemmen tussen 10. Een avond vol waterpret met een Avond(t)uurtje van 18. Wil je Het Meerdal met maximale korting boeken? Voor deze tijden geldt een aangepast tarief.


Bekijk dan eens de kortingsacties van Center Parcs. We verzamelen deze continu voor je. Met deze acties kun je dan ook meestal flink wat voordeel behalen.


Daarnaast kun je ook altijd even de prijzen vergelijk van de aanbieders voor Center Parcs Het Meerdal. Nu 2e persoon korting op een dagje zwemmen in de Aqua Mundo van Het Meerdal ! Recreatief zwemmen in Zwembad De Meerval vindt iedereen leuk! Bekijk onze mogelijkheden, openingstijden en tarieven. Wilt u vaker een dagje komen zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs op Landal Het Vennenbos? Koop dan voordelig een 10-badenkaart.


Deze kaart is na uitgifte jaar geldig en geeft toegang tot maximaal twee personen per dag. KortoCenter Parcs Het Meerdal is een ideaal park voor jong en oud! Een weekend of korte vakantie bij Center Parcs Het Meerdal boeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts