dinsdag 23 maart 2021

Zwemmen fitland gemert

Bij Fitland geloven we in echte begeleiding: jij vertelt ons je doel en samen gaan we er helemaal voor. Wij blijven je motiveren, stellen continu je training bij en zorgen dat fit ook fun blijft. Want een doel hebben is leuk, maar de weg naar jouw resultaat vinden wij minstens zo belangrijk.


Afgelopen zaterdag hebben we bijzondere zwemmers in het bad gehad. Er waren zwarte pieten die eens een keer een. Voor onze zwemlessen maken we gebruik van het zwembad van meter breed en meter lang.


Moet u wachten voordat uw zwemactiviteit begint, dan kunt u eventueel gebruikmaken van de overige faciliteiten van Fitland. Het zwembad in Sportcentrum Fitland is oud en biedt geen ruimte voor groei van de verenigingen. Ben je jarig, en word je jaar of ouder? Ik heb in de krant gelezen dat het.


En lekker uur zwemmen met z’n allen in het meter. Wij bieden zwemactiviteiten aan voor alle leeftijden en alle doelgroepen op vijf locaties. Zwemmen is heel leuk om samen te doen en ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je kindje.


Is deze sport iets voor jou? Het heeft een positieve invloed op de hart- en bloedvaten, het bevordert de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling, het verkleint de kans op infecties en het versterkt de vertrouwensband tussen je kindje en jou. Voor kinderen en volwassenen kun je hier heerlijk zwemmen. Bevrijdingsdag (geen zwemmen ). Bij Hydra kun je dan verder trainen voor de volgende.


Juist daarom komen ze bij u thuis langs. Leergeld begrijpt dat u wellicht niet met uw situatie te koop wilt lopen. Ze gaan ook zorgvuldig om met uw privacy.


Gezien de financiële positie van de gemeente moet dat zonder grote of onoverzienbare risico’s. Als je niet kunt wat je zou willen, moet je doen wat nodig is. GEMERT -BAKEL - Fitnessketen Basic-Fit koopt zijn branchegenoot Fitland op. En word je jaar of ouder?


Er is van alles mogelijk maar een voorbeeldfeest zou kunnen zijn: uur klimmen op onze klimwand van meter hoog onder begeleiding van een instructeur. Gaat het nu dan toch gebeuren? Het huidige zwembad van Fitland is gedateerd en bied géén mogelijkheden om te kunnen groeien binnen de zwemsport. In Mill hebben we een samenwerking met Fitland , dat is gevestigd in het herkenbare, witte gebouw aan de Hoogveldseweg.


We maken gebruik van het zwembad voor het organiseren van onze zwemlessen. Omdat we met maximaal lesgroepen tegelijk in het water bezig zijn, is de sfeer rustig en intiem. Mill vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Bij Fitland staat jouw trainingsdoel centraal.


Op locaties in Nederland begeleiden we jou graag bij het realiseren van jouw doelen. Gemert houdt zwembad nog een jaar open. Het gemeentebestuur vindt dat aan het alternatieve plan voor een nieuw zwembad teveel financiële risico’s kleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts