woensdag 10 maart 2021

Zwemmen in weert

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Kom lekker zwemmen bij de IJzeren Man Weert. Tijdens de Weerter basisschoolvakanties wijzigt het tijdstip overdag naar 10.


Selecteer in onderstaand overzicht de activiteit waarvan u de prijzen wenst te zien.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het Zwembad. Voor kinderen is er een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst meter met speciale lichteffecten zorgen voor heel wat waterplezier! Ook heeft het zwembad een buitenbad wat vanaf binnen te bereiken is via een doorzwemsluis en bubbelbaden.


Bent u na het zwemmen wel toe aan een lekker drankje en een snack? In Weert brengt de diversiteit en identiteit van Weert optimaal voor het voetlicht. De site biedt een zo compleet mogelijke evenementenkalender, een overzicht van allerlei activiteiten die je in Weert kunt ondernemen en de mooiste etablissementen om te eten, te drinken of te overnachten.

Bekijk onze lestijden pagina voor een overzicht. De vereniging heeft als doel: “het voorkomen van de verdrinkingsdood”. Hier wordt invulling aan gegeven door de zwemkunst in het algemeen, en het zwemmend redden in het bijzonder, te bevorderen bij jong en oud. Laco sportcentrum Nederweert verzorgt zwemles, babyzwemmen (Knuffelzwemmen) en groepslessen zwemmen voor jong en oud zoals Aquafit, AquaJoggen, AquaRobics, AquaVitaal en Laco Gymics.


Ook voor recreatief zwemmen met het hele gezin ben je bij ons aan het juiste adres. Zin in een stevige workout? Als u toch geen gebruik maakt van de gereserveerde accommodatie, moet u dat vooraf schriftelijk doorgeven bij de gemeente Weert.


Bij annulering kunnen evengoed kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de termijn waarop de reservering geannuleerd wordt. Zwem4daagse is een sportief evenement voor jong en oud waarmee wordt gestimuleerd om te blijven zwemmen. Leuke feitjes over het Blauwe Meertje vind je hieronder.


Zwemmen midden in Limburg Binnen of buiten zwembaden, subtropische zwembaden of natuurbaden, Midden-Limburg heeft het allemaal. Geniet alleen, samen, met de kinderen of met vrienden van de vele mogelijkheden die er zijn om zwemmen. Voor wie durft is er voldoende uitdaging voor de aanwezige obstacles.


De IJzeren Man, een unieke combinatie van zwemmen , recreƫren, natuur en watersport. September komt ten einde en dat betekent: kermis in Weert ! Iedereen een prettige kermis gewenst en veel plezier de komende dagen!

Let op: maandag september en dinsdag oktober zullen er geen trainingen zijn i. Met opties zoals Aquagym in Weert , jong en niet zo jong kan distrutar zwemmen. Zal niet gemakkelijk zijn om zwembaden te vinden met aqua aerobics in Weert. Contact met hen voordat je gaat. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Weert ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Weert op een rij. Historie Stichting DSO te Weert.


Het zwemmen op zich en de overkant leren halen, de zwemslag hoeft nog niet perfect te zijn. Oefenen op zwemmen in water dat in beweging is ( tegen golven in bijvoorbeeld ). Technisch mooi leren zwemmen. Minder nadruk op diploma zwemmen maar nadruk op veiligheid is de boodschap.


Help ons de zwemveiligheid te verbeteren en vertel het door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts