woensdag 30 september 2020

Zwemmen zierikzee

Telefoonnummer, reviews en meer! Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Het zwembad heeft een kinderbad met een kleine glijbaan, een wedstrijdbad en een doelgroepbad met verstelbare bodem. Daarnaast verzorgen wij zwemles, babyzwemmen, ook wel Knuffelzwemmen genaam en gezellige groepslessen zoals AquaJoggen en AquaPower.


We reserveren elke training een baan voor de mensen die op eigen tempo banen willen komen zwemmen.

Wedstrijdzwemmen ZV Onderdak heeft al vele Zeeuwse en zelfs Nederlands kampioenen voortgebracht. Wil jij er ook zo een worden? Je zwemt wedstrijden in teamverband maar ook individueel. Buiten zwemmen mag overal in Zeeland. Behalve als staat aangegeven dat het verboden is.


Zo is zwemmen in de kanalen gevaarlijk vanwege het scheepvaartverkeer. Ook bij bruggen en sluizen kun je beter niet zwemmen. Natuurlijk biedt Zeeland meer dan zee alleen.

In de binnenmeren kunnen kinderen veilig spelen en zwemmen. Politie en de gemeentelijke handhavers gaan streng optreden tegen zwemmers. Het complex heet sportboulevard Sportblok.


Sporters kunnen er terecht voor bijna iedere tak van sport. Van fitness tot tennis en van zwemmen tot hockey. Zierikzee is de centrumplaats van het eiland Schouwen-Duiveland. De uitgelichte zwembaden hebben de mooiste glijbanen waar je veel plezier mee kunt maken. Samen of alleen, met of zonder bodyboar een glijbaan heb je in alle soorten en maten.


De zwembaden met glijbanen in Zeeland zorgen ervoor dat je naast baantjes zwemmen ook met vrienden kan spelen in het water. Baantjes zwemmen of recreatief zwemmen kan in een van onze binnen- of buitenbaden. Ook discozwemmen is mogelijk. Tijdens het recreatief zwemmen kun je alleen of met kinderen lekker zwemmen in ons zwembad met stroomversnelling.


Lekker ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen dobberen in het water. Iedereen vermaakt zich uitstekend. Tevens kun je genieten van een hapje en een drankje op het zwemmersterras. Op zoek naar zwembad zierikzee?


Ons team staat klaar om u van dienst te zijn! Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet.

Graag adviseren wij jou optimaal waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. That is how we bring ‘Sport to the People’. Er gaat nagedacht worden over een alternatief voor jongeren die de haven inspringen. Zoals bijvoorbeeld een plateau met een springplank bij het strandje van Borrendamme. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters.


Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland is het meest complete sportcentrum van Zierikzee. SCA dag 3: Arno Kamminga zwemt Nederlands record op schoolslagsprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts