maandag 28 september 2020

Zwembad voor peuters

Jouw nieuwe favoriete zwembad kind kopen? Fijn voor oudere kinderen, maar vooral ook voor de kleintjes. Dit zwembad heeft namelijk een echt Nijntje-bad.


En wij kunnen je verzekeren: daar wil jouw peuter niet meer weg. In dit zwembad is voor jong en oud ook van alles te doen.

Het zwembad bevat namelijk een peuter - en kleuterbad. Ook leuk: om sommige dagen kan je er discozwemmen. Vrij zwemmen kan in het recreatiebad en in het wedstrijdbad.


Bij Zwembad De Plons kan het zwemmen met uw kind niet vroeg genoeg beginnen. Daarom bieden wij verschillende activiteiten voor baby en peuter zwemmen aan, die u samen met uw kind kunt beleven. Zo raakt uw kind al op vroege leeftijd vertrouwd gemaakt met het water.


Tijdens het peuter zwemmen leert uw kind samen met u meer zelfstandig bezig te zijn in en onder het water.

Dit kan vanaf een leeftijd van ± 2½ jaar. Tegen de tijd dat uw kind jaar oud wordt heeft hij of zij al zoveel geleerd dat het bijvoorbeeld onder een zeil door kan zwemmen, kan duiken, zelf weer boven water kan komen, kan drijven op de buik en nog veel meer. Samen met (groot)ouders is het voor hen een groot feest om in het bad te zijn.


Het peuter - en kleuterparadijs is in ronde vormen gebouwd en kent verschillende waterdiepten. De interactieve speelobjecten als de kinderglijbaan, de bedriegertjes, de speeltafel en de diverse speelobjecten zijn, mede door hun vrolijke kleuren, erg uitnodigend voor jonge kinderen. Zij kunnen dan daar ook naar hartenlust veilig spelen en spetteren. Fijn, een kinderbad speciaal voor de kleintjes!


Zo wordt je peuter niet omver gelopen door de grotere rennende kinderen. En kun je je kleintje goed in de gaten houden. Een plekje voor de peuters alleen is daarom heerlijk. Ook hebben vele campings met zwembaden voor peuters uit ons aanbod ondiepe lagunes.


Er zijn diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone. De Crazy Cone is een glijbaan van circa met magic-lighteffecten tijdens de afdaling. Leuke spelletjes voor in het zwembad 1. Wassen We beginnen met het wassen van het gezicht.

Maak van je handen een kommetje en wrijf het water door het gezicht. Doe hetzelfde met de haren. Als dat goed gaat, leg je eerst het ene oor in het water, en dan het andere.


Watertrappelen De kleuters hun vast aan de boord van het zwembad en stampen. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Zwemvest voor peuters en kinderen in het zwembad. Ik liet me daarom een keer verleiden door een actie van de Intertoys. Ze verkochten zwemvesten voor kinderen van verschillende leeftijden en voorzien van verwijderbare.


Peuters zien grote kinderen en zelfs volwassenen op hele gave grote zwembanden drijven. Logisch dat zij ook hun eigen peuterzwemband willen hebben! Gelukkig zijn er een aantal hele leuke modellen! Je vindt hier peuterzwembanden geschikt voor kinderen van circa tot en met jaar. Peuter (2) verdronken in zwembad in Oostakker.


OOSTAKKER - In Oostakker, bij Gent, is dinsdagavond in de Groenstraat een tragisch ongeval gebeurd. Een 2-jarige peuter was vermist en werd teruggevonden in het zwembad , het jongetje kon niet meer gered worden. Informeer bij zwembaden in je buurt naar de mogelijkheden.


Hieronder enige algemene informatie van zwemactiviteiten voor baby, peuter en kleuter. Houd er rekening mee dat je voor een half uur les al snel 1½ uur kwijt bent. Vakantiepark met peuter – ideeën: Landal Greenparks heeft mooie parken die heel leuk zijn voor een peuter.


Per park is het verschillend wat ze aanbieden, maar op de meeste parken zijn er in ieder geval speeltuintjes en zwembaden. Op sommige parken is er ook een indoor-speelparadijs, kinderclub of FunEntertainment-programma. In dit mooie zwembad kunnen ze de hele dag rondrennen, zwemmen en spelen. Speelparadijzen, zwembaden , speeltuinen, kidsaccommodaties. Bij deze kindvriendelijke vakantieparken gaat uw peuter de leukste tijd beleven.


Bekijk snel het leukste vakantiepark voor peuters. Vind peuter zwembad op Marktplaats. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts