woensdag 16 september 2020

Zwaluwhof dalfsen

Zwaluwhof dalfsen

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Tot Korting Op Uw Hotel!


Zwaluwhof dalfsen

Wil je het echt eens héél anders aanpakken en zoek je een unieke locatie waar. Het biedt tweepersoonskamers met aparte bedden en gratis WiFi. Er is een gemeenschappelijke lounge met een televisie, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Wilt u met een familie- of vriendengroep verblijven vraag naar de mogelijkheden. Prachtig sfeervol ingerichte ruimtes, met een modern huiselijke sfeer, het binnen buiten gevoel en de privacy maakt dat uw verblijf voor een ieder van jong tot oud zich geheel op zijn gemak voelt.


Vleugel (pers) en Vleugel (pers). Uw privacy wordt hierdoor optimaal gewaarborgd. De prachtige accommodatie bestaat uit diverse sfeervolle ruimtes, ruime leefkeukens en luxe slaapvertrekken met eigen sanitair. Tot Wel Korting Op Jouw Hotel In Dalfsen. Groepsaccommodatie in Dalfsen - vanaf: € 7- per nacht.


Deze prachtige boerderij heeft. De nieuwe duurzame accommodatie heeft ruime kamers met elk een eigen badkamer, een grote binnen-buiten verblijfsruimte en een prachtige tuinkamer. In overleg met de eigenaren hebben we een programma samengesteld dat perfect paste bij onze groep. Het overleg vooraf was heel prettig.


Informeel vergaderen op een boerderij, prachtig gelegen op het platteland bij Zwolle. Zwaluwhof van toepassing zijn. DALFSEN – HOONHORST – Tijdens de vakantieperiode is er ruimte om eens een kijkje te komen nemen in ons Geheimpje bij Zwolle. Inmiddels is het hoog(s)tepunt bereikt!


En als je dan bezig bent om de vlag op het hoogste punt te bevestigen zodat je een smoes hebt om ‘pannetjesbier’ te drinken dan is dat natuurlijk ook een mooi moment om meteen even een foto van de omgeving te maken en op Twitter te plaatsen! Zes slaapkamers met eigen badkamer. De slaapkamers zijn groot genoeg om er zelfs normale bedden te plaatsen zonder dat je over elkaar struikelt.


Zoek op Infobel andere bedrijven in de categorie. Rust, ruimte, sfeer en bovenal genieten zijn de. Group accommodation in Dalfsen - starting at:. Show on map Routebeschrijving. Other search for: De.


Zwaluwhof dalfsen

Hoonhorst is een dorp in de gemeente Dalfsen , in de Nederlandse provincie Overijssel. In het Overijsselse Vechtdal nabij het dorp Dalfsen en onder de rook van Zwolle, staat onze oude verbouwde boerderij. Wilt u uw feest geheel verzorg gedeeltelijk verzorg koken met een kok of de kok. The city Zwolle can be reached within minutes by car.


There is a shared lounge here will provide you with a TV there is also a coffee machine and an electric kettle available.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts