dinsdag 2 juni 2020

Zwembad de steur

Zwembad de steur

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Ruim 2Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! De Steur heeft geen inzicht in uw wachtwoord. Zwembad de Steur Sportfondsen Kampen - Burg. Het nieuwe zwembad bestaat uit drie zwembaden met ieder een eigen zwemzaal.


Er is een apart doelgroepenbad met een verdiept deel voor de duikvereniging. Daarnaast is er een meter bad bestaande uit zes banen. Als het mooi weer is gaat het dak open, zodat iedereen buiten kan zwemmen. Voor de versterking van de inwendige mens kunnen de zwemmers terecht bij het restaurant.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Op de seniorenpagina’s van zwemmen. Pongers is de komende maand te vinden in Kampen. Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad ? De luchttemperatuur in het zwembad heb ik als aangenaam ervaren.


In de “oude Steur ” kon het nog wel eens fris zijn als je daar nat het water uit kwam. Dat gebouw was vaak ook wat tochtig, vooral als je richting catacomben ging. In het nieuwe bad voelt het overal aangenaam aan. Het meter wedstrijdbad met verstelbare bodem over de helft van het ba het meter doelgroepenbad voorzien van een verstelbare bodem over de helft van het bad en een lage duikplank en het recreatiebad met meter lange en 6. Bouwbegeleiding met bouwkundig toezicht. Elke week worden er scholen uitgenodigd voor de woensdagmiddag van 13.


Hiermee komt een einde aan jaar geschiedenis. Waar vroeger de koeien graasden, ontstond begin vijftiger jaren een diepe. Zeer grote brand in voormalig zwembad de Steur in Kampen onder controle. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De brandweer gaf rond uur het sein brand meester.


Spelend leren vormt de basis van de lessen waarin uw kind de vaardigheden van het Zwem-ABC leert. Het meterbad is reusachtig groot, met een fantastische glijbaan, wildwaterkreek met stroomversnelling en een hoge en lage duikplank. Houtsoort: Amerikaans wit eiken.


In het gebouw zijn recreatiebaden met een waterglijbaan, een kinderbad en twee wedstrijdbaden. Het zwembad richt zich op iedereen die van zwemmen houdt en is geschikt voor zowel recreanten als sportieve zwemmers. De uitdaging was om het gebouw als één geheel te laten functioneren waarbij de verschillende activiteiten vloeiend en ongedwongen in elkaar over lopen. Ga van de spectaculaire waterglijbaan of maak te gekke sprongen van de duikplank.


Je beleeft hier een geweldige dag vol waterpret!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts