vrijdag 5 juni 2020

Zadeldak tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Opzoek naar een mooie houten tuinhuis? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk!


Een tuinkamer compleet naar uw smaak gemaakt. Het beste advies en de beste service bij de nummer van Nederland: Van Kooten!

Bezorgen en monteren mogelijk. Zijluifels zijn ook mogelijk bij blokhutten en tuinhuizen met zadeldak om bijvoorbeeld uw haardhout of container kwijt te kunnen. Traditioneel of modern Een blokhut of tuinhuis met zadeldak is erg praktisch voor de afvoer van water en geeft een traditionele uitstraling in uw tuin. Met een tuinhuis kan het allemaal. Bekijk hieronder ons brede assortiment tuinhuizen met zadeldak.


U krijgt garantie op de producten die u bij ons koopt. Houthandel Boumans is een producent van hoogwaardige tuinhuizen , het Zadeldak is ontworpen als elegante en eenvoudige opberg oplossing. Dit tuinhuis is gemaakt met opslaande deuren, daarnaast is een raam geplaatst om zoveel mogelijk licht naar binnen te brengen.


Door het zadeldak is er optisch meer ruimte in het tuinhuis.

Deze houten tuinhuizen met zadeldak worden ook wel puntdak genoemd. De bouwwerken op deze pagina kunnen altijd op maat geproduceerd worden zoals u het wenst. Het dak ziet er robuust uit en is goed bestand tegen het weer.


Op een zadeldak heeft de wind minder vat en bij regen loopt het water naar beneden. Uiteraard heeft uw tuinhuis in dit geval wel een goede afwatering nodig. Daarom adviseren wij u wel een dakgoot aan uw tuinhuis te monteren.


Een zadeldak van een tuinhuis is tweezijdig. De zijden kunnen zowel gelijk, als ongelijk zijn en zorgen voor goede afvoer van regenwater. Als je een tuinhuisje met een zadeldak bestelt, kun je ervoor kiezen om de houten onderdelen te laten dompel-impregneren of te kiezen in gecoate uitvoering.


Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren. De Alicia is een compact tuinhuis dat zich perfect leent als opslagruimte voor al uw waardevolle bezittingen. Door de dubbele deuren in het tuinhuis bergt u er eenvoudig grotere eigendommen in op als bijvoorbeeld zitmaaiers of riante tuintafels. Door het solide hang- en sluitwerk van dit tuinhuis zijn uw spullen ten alle tijden veilig opgeborgen.


Bent u op zoek naar een tuinhuis met zadeldak ? Oorspronkelijk werden doorgaans alleen tuinhuisjes met een zadeldak gemaakt. Dit traditionele dak is nog steeds erg populair voor nieuwe tuinhuizen. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


Dit type dak is, vanwege zijn eenvou het meest voorkomende type dak in Nederland en België, met name in de traditionele bouw. Bij blokhutten goedkoop kunt u niet alleen voordelig een blokhut, een prieel , een zwembad of sauna bestellen, ook hebben we alle materialen voor in uw tuin.

Dit tuinhuisje heeft een zadeldak en is compleet geïmpregneerd. De wanden worden van Noord-Europees vurenhout gefabriceerd. Het tuinhuis type Terborg met zadeldak wordt in prefab wanden aangeleverd.


Tuinhuis zadeldak Terborg. Mocht het tuinhuis van uw dromen niet tussen de standaardoplossingen staan, dan is het uiteraard ook mogelijk om voor een maatwerkoplossing te kiezen. Vrijwel alle aspecten van het tuinhuis met zadeldak zijn helemaal naar uw voorkeuren aan te passen: van het type materiaal tot de dakbedekking. Omdat het dak schuin afloopt aan beide kanten wordt regenwater snel afgevoerd.


Het spreekt vanzelf dat het dak van dit tuinhuis volledig. Als u op zoek bent naar een blokhut zadeldak bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan blokhutten met een zadeldak op maat.


Lugarde, Woodpro en Grandcasa. Dakgoten voor aan twee dak zijden van bijv. Voor uw tuinhuis , blokhut of ander gebouw met een zadeldak heeft u aan beide zijden van het dak dakgoten nodig.


Zo kunt u het hemelwater opvangen (in bijvoorbeeld een regenton) of afvoeren in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts