woensdag 13 januari 2021

Zwembadafdekking foam

Kiest u misschien een Ecodeck mm foam zwembadafdekking welke geschikt is voor rechthoekige zwembaden. Deze afdekking komt van een leverancier waar men de zijkanten van het foam deken rond afwerkt waardoor er minder water door de afdekking zal worden opgenomen. Een mooie afdekking voor een budget prijs. Een zwembadafdekking netjes over het zwembad uitrollen kan een hele klus zijn. Om het allemaal wat makkelijker te maken zijn hier speciale op- en afrolsystemen voor te verkrijgen.


Deze kunnen simpel zijn, maar ook volledig geautomatiseerd. De simpele systemen zijn makkelijk met de hand te bedienen. Ecodeck zwembadafdekkingen bestaat uit diverse lagen PE-afdekking en zorgen voor een goede isolatie voor uw zwembad. De afdekking is zeer veilig doordat de lamellen van een 3-kamer compartimentering voorzien zijn.


Het drijfvermogen is dusdanig sterk dat kinderen zonder gevaar op de zwembadafdekking kunnen staan. Deze vorm van zwembadafdekking heeft binnen het vakgebied twee benamingen. Foam -afdekking of folie-afdekking. In vergelijking met de standaard zomer zwembadafdekking , is de optie een stuk duurder. Foam zwembad afdekking Een foam zwembad afdekking is de perfecte tussenoplossing tussen de budget-vriendelijke noppenfolie en de wat kostbaarder lamellen afdekking.


Het is een kwalitatief goede afdekdeken met uitstekende warmte-isolatie. Deze foam of wel folieafdekking blijft een uitstekend alternatief als u niet de investering wilt doen voor een lamellenafdekking, maar toch een kwalitatief goede afdekdeken wenst. De folie is gemaakt van polyethyleen schuim, dat een uitstekende warmte-isolatie geeft.


Bent u op zoek naar een zwembadafdekking , zwembadafdekking prijzen, zwembadafdekking foam en zomerafdekking zwembad? Zwemland levert isolerende zwembadafdekkingen en zwembad foam afdekkingen bij u thuis. Hier vindt u een overzicht van onze foam zwembadafdekkingen. De EcoDeck zwembadafdekking is een mm dikke compositie van kwaliteitsschuim, voorzien van een toplaag. Alweer een extra goede reden om een zwembadafdekking in huis te halen!


Zwembadafdekking foam

Zoals je ongetwijfeld reeds hebt opgemerkt is het mogelijk om zowel een zwembadafdekking voor tijdens de winter als tijdens de zomer op maat te bestellen hier bij Dekzeilenshop. Met een veiligheidsafdekking voorkomt u dat in een onbewaakt moment kinderen of (huis)dieren in het zwembad vallen. Zwembadafdekking bevordert veiligheid. Bij Azalp kunt u eveneens terecht voor lamellenafdekking (ook wel zwembad rolluik genoemd) en een oprolinrichting.


Prijs van zwembadafdekking. Dit zwembadfolie op zonne-energie zit direct op het water oppervlak aan. De hoogwaardige toplaag zorgt voor sterke lasverbindingen, een hoger gewicht en een lange levensduur door UV-straling protectie. Kom langs in onze zwembadwinkels voor een offerte!


Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie. Een brede verscheidenheid aan zwembadafdekking foam -opties zijn voor u beschikbaar, zoals pvc, eva en pe. Ook kunt u kiezen uit stran thuis zwembadafdekking foam. Er zijn 4zwembadafdekking foam leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Een afdekzeil voor het zwemba absoluut onmisbaar. Indien je de trotse eigenaar bent van een eigen zwembad spreekt het voor zich dat je er graag alles aan zal willen. Foam of schuim afdekking voor een zwembad.


Een alternatief voor de bovengenoemde zomerafdekking is een afdekking in PE schuim. Meestal is de toplaag in verschillende kleuren leverbaar, zoals blauw, grijs of zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts