maandag 11 januari 2021

Zwembad stiens openingstijden

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Ruim 2Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering!


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Indien u een badenkaart, kwartaal- of jaarabonnement voor zwembad It Gryn wilt aanschaffen, kunt u het Inschrijfformulier Jaarabonnement- Kwartaalabonnement-Badenkaart invullen en inleveren bij het zwembad. Een abonnement van zwembad It Gryn is uitsluitend te gebruiken bij zwembad It Gryn. U kunt ook kiezen voor het bv SPORT abonnement. Op zaterdag oktober aanstaande zullen de balies van zwembad de Blauwe Golf en Kalverdijkje telefonisch niet bereikbaar zijn in verband met technische aanpassingen aan onze telefooncentrale.


De meest volledige site met ruim 66. Zwembad It Gryn is een groot zwembad op de Ieleane in Stiens. Het heeft welgeteld binnenbasins en verwarmde buitenbaden.


Hierdoor weet je zeker dat je ook op de drukste dagen genoeg plek hebt om rustig te kunnen zwemmen. Om het hele bad heen is er een speelweide aangelegd. Hier kun je heerlijk zonnebaden of gebruik maken van de.


De zwemjuffen zijn top, als je vragen hebt kun je bij. Het buitenbad is bij goed weer geopend. Boven aan de pagina van onze website zie je dagelijks of het buitenbad geopend is. Niet alleen heeft het buitenbad een familieglijbaan, maar ook een glijbaan, airtrampoline en speelgoed voor de kleintjes.


Zwembad in Stiens - Zwembad zoeken of ergens zwemmen in. Het betreft hier alleen bezoeken tijdens reguliere openingstijden van het zwembad , dus niet in de tijd dat het zwembad verhuurd is aan derden. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg. We zijn bijna elke dag open, maar voor de zekerheid bekijk je onze website voor een overzicht van alle openingstijden en koopzondagen van Praxis Stiens.


Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Informatie, openingstijden en ervaringen van it Gryn in Stiens. Bij bv SPORT worden op drie locaties zwemlessen met het certificaat Zwem-ABC gegeven.


De plaats Stiens telt ruim 7. In Stiens staan drie molens, namelijk korenmolen De Hoop, De Kleine Molen en De Steenhuistermolen. Bekijk de openingstijden van Swimfun, de tarieven, het adres en de route. Stiens , die ook te vinden zijn in rubriek zwembad ! Swimfun is elke dag geopend voor recreatieve bezoekers.


Met maar liefst binnenbassins in één overzichtelijke ruimte is zwembad It Gryn het perfecte zwembad voor jong- en oud! In de zomermaanden kan er daarnaast nog gebruik gemaakt worden van (extra) warme buitenbassins en bijbehorende zonne- en speelweide. Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten.


Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Een schitterend zwembad met binnen - en buitenbaden met erg grote zonneweide met allemaal speelattributen en attracties. Met sporthallen voor de individue en sportverenigingen een prima voorziening voor Stiens e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts