vrijdag 27 november 2020

Zwemvaardigheid 1

Survival , en 3: kinderen leren extra vaardigheden hoe zichzelf te redden als je onverwacht in het water terechtkomt en wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is. Van de bassinrand of een startblok te water gaan met sprong naar keuze (helemaal onder water gaan) vervolgens watertrappen van een (meegenomen of toegeworpen) plastic zak een drijfmiddel maken en hiermee seconden blijven drijven, proef afronden met zelfstandig uit het water op de kant klimmen. Zeker voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben voltooi is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden.


Deelnemer B zwemt onder deelnemer A door. Zelfstandig uit het water klimmen. Tijdens de lessen gaat jouw zoon of dochter kennismaken met nieuwe zwemslagen zoals samengestelde rugslag en vlinderslag en komen ook de diverse soorten keerpunten, balzwemmen en wrikken aan bod.


Zo wordt jouw kind opgeleid tot een allround zwemmer! Bij deze lessen leren kinderen extra zwemslagen. De slagen die ze al beheersen, gaan we nog verder verbeteren. Ook maken de deelnemers kennis.


Zwemvaardigheid 1

Hoelang het duurt voor uw kind het zwemvaardigheidsdiploma haalt, is afhankelijk van het niveau waarmee uw kind start bij zwemvaardigheid , dit kan afhankelijk zijn van de leeftijd waarop uw kind aan zwemvaardigheid begint, hoelang het geleden is dat diploma C is gehaald en waar dit behaald is. Essentie is het ononderbroken afleggen van de afstand met een technisch zo goed mogelijke uitvoering waarbij sprake. Starten in het water en meter polocrawl zwemmen vervolgens seconden ongelijkzijdig watertrappen. Tijdens deze lessen maakt jouw zoon of dochter kennis met nieuwe zwemslagen zoals samengestelde rug- en vlinderslag en komen ook diverse soorten keerpunten, balzwemmen en wrikken aan bod.


De aangeleerde vaardigheden worden uitgebreid dus nog leuker. Wij zijn erg blij met zoveel enthousiaste zwemmers, die na het behalen van het Zwem-ABC hun zwemvaardigheid nog verder ontwikkelen. En je krijgt onderdelen die ook met de wedstrijdtakken waterpolo, wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen te maken hebben.


Maar je leert ook hoe je jezelf of je maatje kunt redden in het water. Het complete overzicht van alle locaties waar het Zweminstituut zwemles en zwemvaardigheid geeft. Er zijn zwemvaardigheidsdiploma’s te behalen: zwemvaardigheid , zwemvaardigheid en zwemvaardigheid 3. Vakanties en feestdagen In de vakanties en op feestdagen is er geen les.


Geldige entree kaarten U kunt deelnemen aan zwemvaardigehid met een maandabonnement zwemvaardigheid Klik hier voor de tarieven. Tijdens de zwemvaardigheid leren kinderen veel nieuwe zwemslagen zoals de vlinderslag, polocrawl en samengestelde rugslag. Natuurlijk komen ook de borst -en rugcrawl weer aan bod.


Hiermee worden ze voorbereid op het wedstrijdzwemmen en leren dan ook bij alle zwemslagen o. VERENIGING We zijn een zwem- en recreatiesportvereniging in Assen, met als doel de zwemsport en zwemlessen toegankelijk te maken voor iedereen. Kinderen kunnen bij ons de zwemvaardigheidsdiploma’s , en behalen (van de Nationale Raad Zwemdiploma’s). Deze diploma’s zijn in de plaats gekomen van de vroegere D-, E- en F-diploma’s. Het is een nog verdere verdieping van de zwemvaardigheid en de zwemveiligheid.


T-shirt of blouse met lange mouwen, lange broek, (water)schoenen. Te water gaan van de badrand of een startblok met. Een super leuk en uitdagend zwemdiploma voor de echte waterratten! De kinderen die hier nog niet klaar voor zijn blijven in de zO-groep en zullen trainen om (technisch) sterker te worden, conditie op te bouwen en alvast de eerste vaardigheden van zwemvaardigheid aan te leren, zodat ze later sneller en makkelijker door zwemvaardigheid zullen stromen.


Met een enthousiast, gediplomeerd en gemotiveerd team geeft de Krabbelaar op twee locaties zwemlessen. Daarnaast bieden wij de volgende activiteiten aan: babyzwemmen, PeuterSurvival, snorkelen, survival, zwemvaardigheid , aquasportlessen, meer bewegen voor ouder en recreatief zwemmen. Dit alles met als motto: zwemmen met een lach!


Hartelijk welkom op de website van de Zwemvereniging Amstelland! Kies bewust voor een getoetste en gekwalificeerde aanbieder. Na het behalen van het Zwem-ABC is het belangrijk om regelmatig te blijven zwemmen.


Wie het Zwem-ABC heeft behaal heeft het predikaat Zwemveilig. De vaardigheden die uw kind heeft aangeleerd kunnen zo op peil gehouden worden en zullen vanzelf verder ontwikkelen. Wie wil blijven zwemmen kan kiezen om door te gaan voor een van de zwemvaardigheidsdiploma’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts