vrijdag 13 november 2020

Zwembad vollenhove

Zwembad vollenhove

Scherpe prijzen en 24u levering! Zwembad Vollenhove heeft een app voor op de mobiele telefoon. Deze app is te downloden via de playstore. Super zwembad , lekker klein waar de kinderen geen. Zwemlessen, aquasporten, zaalsporten, kinderfeestjes en activiteiten als snorkelen, survivalzwemmen, zeemeerminzwemmen vinden hier plaats.


Zwembad vollenhove

Bij een meerbaden kaart laat de app zien hoe vaak er nog mee gezwommen kan worden, bij een abonnement tot wanneer de kaart geldig is. De app is alleen beschikbaar voor Android. Op het terrein is gratis wifi. Intex zwembaden leverbaar.


De top-uitstapjes, meer dan uitjes, activiteiten, verhalen en beoordelingen. Bekijk alle bezienswaardigheden in. Vakantiepark `t Akkertien is gelegen aan de rand van Vollenhove (N.W. Overijssel) in het mooie en waterrijke natuurgebied Weerribben en Wieden, waar je heerlijk kunt.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het overdekte gedeelte bestaat uit een langwerpig 8-hoekig bad van meter lang. Uniek is dat de technische installatie chloor uit zout haalt, waardoor er geen chloorlucht in het binnenbad hangt. Dit maakt het bad extra gschikt voor mensen met ademhalingsproblemen.


Eerder die week hebben de kinderen deelgenomen aan de zwemtest. Bijna alle kinderen beschikte over de juiste zwemvaardigheid. Deze ontvingen na afloop een uitnodiging voor het diplomazwemfeest op zaterdag. De glijbaan van meter maakt het geheel compleet. Daarnaast is er een goed afgeschermd baby- en peuterbassin.


Zoek op Infobel andere bedrijven in. Zwembad huren Verenigingen, instellingen voor onderwijs- en gezondheidszorg kunnen (delen van) het zwembad huren. Kinderfeestje Ook voor kinderfeestjes kunt u bij het Bosbad terecht. De feestvierders krijgen een eigen tafel in sportcafé Spetters. Trek gekregen van al dat zwemmen?


Een patatje, frisdrank, ijsje en snoep maken het feest compleet. Een vreemde geur hing in het overdekte zwembad. Oorzaak bleek een doorgebrande v-snaar van een van de machines te zijn. Exploitatie De Waterwyck en zwembad Vollenhove - Gemeente Steenwijkerland Drijver en Partners Vanaf zwembad Vollenhove zijn De Kragge in Zwartsluis en Bosbad Emmeloord de snelst bereikbare overdekte zwembaden , die overigens ook onoverdekt zwemwater bieden (het dak van De Kragge kan worden geopend). Klik op de Menu-balk voor alle items op onze website.


Zwembad vollenhove

In ons zwembad werken we conform. Op zoek naar een overzicht van de faciliteiten van Akkertien? Kijk dan snel verder en kom alles te weten over de mogelijkheden op dit vakantiepark! Beleef nu zelf een onvergetelijke vakantie in Vollenhove door een keuze te maken uit één van de gezellige accommodaties.


Gezellig de natuur in vanuit uw vakantiehuis in Vollenhove. Wanner u op vakantie bent in Vollenhove kan een bezoek aan Nationaal Park de Weerribben-Wieden natuurlijk niet ontbreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts