woensdag 13 januari 2016

Groenadvies

Groenadvies Amsterdam bv is een onafhankelijk adviesbureau voor het groen in de openbare ruimte. Wij werken voornamelijk voor gemeenten, provincies, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, groenvoorzieners en instellingen. Smit Groenadvies is het advies- en ingenieursbureau achter diverse projecten in de openbare ruimte. Wij zijn een middelgroot bureau dat doelgericht ondersteuning geeft bij de inrichting en beheer van de openbare ruimte. Met een uitgebreide kennis van het vakgebied kunnen wij u als opdrachtgever bijstaan bij uw vraagstukken.


Bureau Groenadvies is een ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in bouwen met groen.

Overdracht van kennis is belangrijk binnen het Groenvak, mensen met vakkennis die het over kunnen brengen worden schaars. Welkom bij Hotting- Groenadvies. Ons bedrijf is gevestigd in Lelysta ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Noord-Hollan Utrecht en Flevoland. Bij onze hoveniers kunt u terecht voor ontwerp en advies, aanleg en onderhoud van tuinen, schoolpleinen, bedrijfsterreinen, boomverzorging, renovatie en sierbestrating.


Praktische benadering is waar het om draait. Ongecompliceerd en realistisch handelen is ons van hoog belang, hierdoor blijven de diensten duidelijk en betaalbaar voor u. Inter Groen Advies adviseert overheden en bedrijven met haar kennis, ervaring en producten, om zo hun doel te kunnen realiseren. Daarnaast heeft Aalders Groenadvies zich gespecialiseerd in de Wet natuurbescherming.


Ik ben Saskia Bender, tuinontwerper en hovenier, en ik verzorg ontwerp, beplantingsplan en onderhoud van uw groene buitenruimte.

Een goed ontwerp als basis met een afgewogen beplanting daarbij zorgt voor een prettige verblijfsruimte met mooi wisselend beeld in de loop van de. Nicolaas Bessels gaat binnen zijn werk als adviseur altijd op locatie kijken. Geen plek is hetzelfde, beeld geeft geen omgevingsgeluiden weer. Groenadvies Particulieren bezitten een aanzienlijk deel van het landelijk gebied en zijn daarom belangrijke partners in de zorg voor natuur en landschap. De particuliere terreineigenaar is namelijk vaak ook eigenaar van karakteristieke Drentse erven en landschapselementen zoals bosjes, houtwallen, poelen en boomgaarden.


DAM Groenadvies regisseert, coördineert en adviseert over natuur- en landschapsprojecten. Hoveniersbedrijf Wouter Jansen Groenadvies en realisatie uit Dronten, Flevoland specialist in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en groot groen, boomverzorging. Wijnhoven Groenadvies is werkzaam als onafhankelijk adviesbureau voor overheden, bouwbedrijven, aannemers, landschapsarchitecten en woningstichtingen.


Door een gedegen opleiding en een ruime ervaring biedt Wijnhoven Groenadvies klanten in de regio Zuid-Oost Nederland een breed pakket aan diensten op het gebied van cultuurtechniek, groenvoorziening en natuurlijke speelgelegenheden. Er kunnen vele redenen zijn om een nieuwe tuin aan te laten leggen. De groenadviesdienst is een service voor leden van GB. Je kunt je vraag per e-mail stellen. WR- Groenadvies is het bureau voor advies en ondersteuning bij al uw vragen met betrekking tot ontwerp, inrichting en beheer van de openbare ruimte.


Algemeen Farjon Groen Advies is een onafhankelijk adviesbureau met een breed netwerk. De mensen om mij heen zien mij als een doener, die met veel enthousiasme en. Wij verrichten zelf geen uitvoerend werk waardoor u verzekerd bent van een onafhankelijk advies.


Wij kunnen u van groenadvies voorzien. Groenadvies houdt in dat wij een plan kunnen aanleveren waarbij we u publieke ruimte veranderen in een duurzame fijne omgeving. Voordat we advies kunnen geven zullen we eerst goed alle wensen doornemen en vanuit daar een groen ontwerp voor u realiseren.

Groenadvies Voor particulieren, bedrijven en overheden worden op regiebasis onderzoeken uitgevoerd op het gebied van bomen en beplantingen buiten bosverband. ROOS BROERSEN - GROENADVIES EN TUINONTWERP. Natuurrijke tuinen - Duurzaam Groen.


Tuinadvies, Tuinonderhou Tuinontwerp, Tuinaanleg, Beplantingsplan, Duurzaam hout. Naast het ontwerpen van particuliere tuinen en planvorming en ontwerp voor projecten in stad. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires.


Neem de tijd en geniet van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts