woensdag 2 juni 2021

Zwemmen rotterdam

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


Hier vind je alle informatie over zwemles, evenementen, seniorenzwemmen en aquasport.

Dit willen wij doen door het geven van kwalitatief goede zwemlessen en -trainingen, het opstarten van samenwerkingsverbanden met andere verenigingen en het uitbreiden van onze eigen activiteiten. Geen enkele andere stad in ons land heeft zoveel zwemwater als de onze. Lees: grotere uitdaging voor de leden. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Rotterdam is op het gebied van zwemwater rijkelijk bedeeld.


Sportcentrum de Wilgenring omvat een uitgebreid zwemba sporthal en squashbanen. Het zwembad heeft een recreatief karakter met tal van zwemactiviteiten. Het binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen.

Verwacht er geen toeters en bellen, zoals glijbanen en dergelijke. Je kunt er tijdens het zwemmen wel gebruiken van het (gratis) stoombad en de snelbruiner. Dankzij het bad kunnen waterpolo- en zwemverenigingen op topniveau meedoen.


Bij ons kunt u terecht voor Zwemles, Waterpolo, Wedstrijdzwemmen, Recreatief, en nog veel meer. Naast het 50-meter-bad is er een ruim 25-meter-bad en een tribune waar duizend man terecht kan. Een gezonde leefstijl staat bij ons voorop! Tijdens vrij zwemmen kan iedereen in het instructiebad spelen (dit is wat warmer) of lekker zwemmen en ravotten in het wedstrijdbad.


Natuurlijk kan je ook banen zwemmen tijdens het vrij zwemmen , alleen zal dit dan wat chaotischer zijn. Als je zwemt in het binnenba kan je met je toegangskaartje ook gebruik maken van het stoombad en de snelbruiner. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Zwemmen is voor iedereen leuk. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht.


Op de seniorenpagina’s van zwemmen. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan. We zijn een open (pre)master zwemvereniging voor en door homo’s en lesbo’s en hun vrienden.


Op deze site is informatie te vinden over de kwaliteit van het zwemwater en omgeving. In Zwembad IJsselmonde beleef je uren zwemplezier in één van de drie ruime baden.

Bovendien is het zwembad bijzonder geschikt voor mensen met een beperking. Blijf op de hoogte van alles wat er zich in onze accommodatie afspeelt. Download de gratis ZwemApp via onderstaande iconen! Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. Kom lekker zwemmen , ontspannen en genieten in Inge de Bruijn zwembad.


Ontdek de verschillende baden. De wildwaterbaan, bubbelbank, watervaldouche, jetstreams én een supersnelle glijbaan bieden vermaak aan jong en oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts